Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 235 (5442)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Un transfer de sezon

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am impresia că ziarul de sport cel mai tare din ţărişoară s-a inspirat din Monitorul! Când am citit ce-a scris Gazeta despre Piovaccari, mi-am adus aminte de prima impresie enunţată aici despre italian: “Nu m-aş grăbi să-l judec pe Piovaccari, din ratările sale am ales să văd faptul că a fost acolo.[…] Dar, chiar dacă Piovaccari confirmă şi dă 20 de goluri sezonul ăsta, tot neinspiratămi se pare alegerea sa. Păi la finalul sezonului, dacă vrei să-l cumperi, trebuie să-i suporţi salariul imens, cam cât jumătate de echipă! Şi atunci de ce a fost adus? Doar provizoriu, ca de la anul Steaua s-o ia de la capăt cu căutarea unui atacant?!”. Nu-mi dau seama exact de ce şi-or fi pus cei de la gsp problema asta, probabil au legat-o de ştirea aceea cu golirea conturilor la Steaua, deci cu faptul că şi într-un an care părea îndestulat, odată cu accederea în grupele Ligii Campionilor, Steaua va strânge cureaua. Însă între timp a mai apărut o variantă de atacant, de la anul, poate chiar din iarnă, s-ar putea întoarce Rusescu. Mai rămâne să revină şi Chiricheş şi să te ţii trupă pentru la anul în Liga Campionilor.

Apropo de Ligă, tot respectul pentru reporterul care a strigat, la conferinţa lui Reghecampf de la Vaslui, “lăsaţi-i să se pregătească pentru Liga Campionilor”. Expresia lansată de dinamovişti, care s-a intors ironic împotriva lor, s-a potrivit la fix pentru antrenorul Stelei, pornit să vorbească doar la camere şi la pereţi. Unii zic că ar fi vrut să evite întrebările legate de arbitraj, alţii că e un fel de replică pentru presa scrisă, în urma deciziei ziarelor de sport de ignorare a soţiei sale. Oricum, proastă alegere şi într-un caz, şi în celălalt. Parcă nu se mai termină aceste scandaluri iscate de oficialii Stelei, abia trece unul, că imediat se pune de un altul. Bine că urmează pauza competiţională, dar ce ne facem dacă iar se întorc graşi steliştii de la naţională?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un transfer de sezon.
 Vizualizări articol: 1155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Un transfer de sezon5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei