Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 213 (5420)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un şofer băut, fără permis de conducere, a provocat un accident şi a părăsit locul faptei

Vineri, 13 Septembrie 2013 (15:22:08)

Un şofer băut, fără permis de conducere, a provocat un accident în localitatea Poiana Negri şi a părăsit locul faptei, el întorcându-se după aproximativ o oră.

Joi, în jurul orei 23.53, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a fost sesizat prin 112 despre faptul că pe DJ 174 D, în localitatea Poiana Negri, comuna Dorna Candrenilor, s-a produs un accident rutier, soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

Echipajul de poliţie rutieră deplasat la faţa locului a identificat un autoturism care prezenta avarii la partea din faţă, iar la autoturism nu se afla nici o persoană, conducătorul auto părăsind locul accidentului. După aproximativ o oră la locul accidentului s-a prezentat proprietarul autoturismului, Florin C., de 29 ani, din comuna Panaci, care a afirmat că a condus autoturismul aproximativ 1,5 km, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers  şi a intra în coliziune frontală cu autocamion care se afla staţionat în afara părţii carosabile.

După verificări în baza de date a poliţiei, a rezultat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere. „Acesta a declarat că a consumat băuturi alcoolice și fiind testat cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 1,05 alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i  s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”, se precizează în comunicatul poliţiei.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer băut, fără permis de conducere, a provocat un accident şi a părăsit locul faptei.
 Vizualizări articol: 1229 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un şofer băut, fără permis de conducere, a provocat un accident şi a părăsit locul faptei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei