Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 132 (5339)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La a VIII-a ediţie

15 premii, adjudecate de elevii din judeţ la Concursului de Matematică „Acolada”

Marţi, 11 Iunie 2013 (13:16:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii din judeţul Suceava au câştigat cinci premii I, cinci premii II, cinci premii III şi 49 de menţiuni. 

Au fost premiaţi primii şapte elevi de la fiecare clasă, iar elevul cu cel mai mare punctaj, Airinei Andrei Cristian (clasa a IV-a) din Bogdăneşti, notat cu punctaj maxim, a primit un premiu special de 300 lei, oferit de Primăria Bogdăneşti. Ca şi la celelalte şapte ediţii ale concursului, premiile au fost asigurate de către societatea Dedeman, ajutorul acestora fiind de peste 9.000 lei.

La clasa a IV-a, premiul I i-a revenit lui Andrei Cristian Airinei din comuna Bogdăneşti, premiul al II-lea a fost câştigat de Alexandru Ştefăniţă Miron (Boroaia), iar premiul al III-lea a fost adjudecat de Cipriana Ciubotariu (Horodniceni).

La clasa a V-a, premiul I a fost obţinut de Daniel Todaşcă din Coşna, premiul al II-lea - Vasile Lucian Alexiu din Bogdăneşti, iar premiul al III-lea a mers către Cătălin Parascan din Arbore.

La clasa a VI-a, Diana Maria Bilan (Bucşoaia) a obţinut premiul I, Cristian Ou (Rîşca) a primit premiul al II-lea, iar Ionuţ Sopon (Bogdăneşti) şi-a adjudecat premiul al III-lea.

La clasa a VII-a, premiul I i-a revenit elevei Camelia Elena Tîrnovan din Cornu Luncii, premiul al II-lea a mers către Marian Jijie (Dumbrăveni), iar premiul al III-lea a fost câştigat de Cosmin Avram (Arbore). La clasa a VIII-a, câştigătorii au fost următorii: Bianca Holban (Cornu Luncii) - premiul I, Sebastian Sandu (Vadu Moldovei) - premiul al II-lea şi Georgiana Ciobica (Arbore) – premiul al III-lea.

La festivitatea de premiere a fost prezent şi inspectorul şcolar general, prof. Gheorghe Lazăr, care i-a felicitat pe premianţi şi i-a încurajat pe cei care au fost mai puţin inspiraţi de această dată.

„În desfăşurarea concursului s-a implicat şi Editura Taida din Iaşi care a oferit cărţi pentru majoritatea concurenţilor. Aceasta a fost reprezentată de celebrul autor de manuale şi culegeri de probleme Artur Bălăucă, însoţit de coautorul Gabriel Mîrşanu, profesor la Liceul de Informatică „Grigore Moisil” din Iaşi. Toate cadrele didactice amintite mai sus sunt membri ai Societăţii de Ştiinţe Matematice din România, iar majoritatea au făcut parte din Comisia Naţională de Organizare a Olimpiadei de Matematică. Aceasta prezenţă selectă este posibilă şi datorită valorii concurenţilor care sunt multipli laureaţi ai concursurilor şi olimpiadei de matematică”, a precizat organizatorul concursului, profesorul Vasile Solcan. Potrivit acestuia, costurile acestei ediţii au depăşit 10.000 lei.

În organizarea concursului, alături de prof. Vasile Solcanu, s-a mai implicat şi directorul Şcolii Gimnaziale Nr. 1, Bogdăneşti, prof. Gabriel Beraru. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 15 premii, adjudecate de elevii din judeţ la Concursului de Matematică „Acolada”.
 Vizualizări articol: 1370 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
15 premii, adjudecate de elevii din judeţ la Concursului de Matematică „Acolada”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei