Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 4 (5211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Intenţie

SC Drumuri şi Poduri vrea să concesioneze prin atribuire directă activitatea de întreţinere a drumurilor judeţene

Marţi, 8 Ianuarie 2013 (14:59:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Societatea comercială Drumuri şi Poduri SA al cărei unic acţionar este Consiliul Judeţean vrea să concesioneze prin atribuire directă pe trei ani de zile activitatea de întreţinere şi reparaţii a drumurilor judeţene. Administratorul societăţii, Eugen Girigan, a declarat că va propune şefului administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor precum şi consilierilor judeţeni iniţierea unui proiect de hotărâre de Consiliu Judeţean în acest sens. El a precizat că o asemenea hotărâre dacă va fi aprobată ar putea intra în vigoare din luna octombrie a acestui an atunci când expiră actualul contract încheiat cu un consorţiu al cărui titular este firma Transporturi Auto Botoşani.

Este ştiut faptul că firma Drumuri şi Poduri se află în insolvenţă fiind beneficiara unui program de reorganizare. Societatea a fost obligată să achite către creditori suma de 7 milioane de lei însemnând datorii în trei ani de zile în tranşe semestriale. Administratorul susţine că suma este asigurată şi va fi plătită la timp. Eugen Girigan a declarat că pentru acest an Drumuri şi Poduri şi-a propus o cifră de afaceri de 22 de milioane de lei şi un profit de 600.000 de lei. El a menţionat că societatea are deja încheiate contracte de 10 milioane de lei. « Fiind în inolvenţă încă nu putem participa singuri la licitaţii ci trebuie să mergem în asociere sau să subcontractăm lucrări”

SC Drumuri şi Poduri SA Suceava a încheiat ultimele patru luni ale anului trecut cu un profit de aproximativ 150.000 de lei (1,5 miliarde de lei vechi), după o perioadă de aproape doi ani în care firma al cărei unic acţionar este Consiliul Judeţean, a înregistrat pierderi de 89 de miliarde de lei vechi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SC Drumuri şi Poduri vrea să concesioneze prin atribuire directă activitatea de întreţinere a drumurilor judeţene.
 Vizualizări articol: 1051 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
SC Drumuri şi Poduri vrea să concesioneze prin atribuire directă activitatea de întreţinere a drumurilor judeţene5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei