Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 2 (5209)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Două tone de zahăr, confiscate de poliţişti dintr-o maşină oprită pe DN 2

Duminică, 6 Ianuarie 2013 (13:58:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două tone de zahăr fără documente justificative au fost confiscate în cursul zilei de vineri din maşina unui botoşănean, care circula dinspre Suceava spre Fălticeni şi care a fost oprită în trafic de un echipaj de poliţie pe DN 2.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, la volan se afla un anume Cristian G., din municipiul Dorohoi, iar în dreapta acestuia un alt bărbat, Daniel M., de 38 de ani, din aceeaşi localitate, administrator al unei firme din Cornu Luncii.

În autoturism, poliţiştii au găsit două tone de zahăr vrac ambalat în saci de rafie a câte 50 de kilograme.

Cantitatea de zahăr îi aparţinea lui Daniel M., care le-a prezentat poliţiştilor o factura fiscală cu evidenţierea cumpărătorului, societatea comercială din comuna Cornu Luncii, şi a furnizorului, o societate comercială din judeţul Bacău.

Cercetările au fost preluate de poliţişti de investigare a fraudelor, care, în urma verificărilor făcute cu ajutorul colegilor de la Bacău, au stabilit că respectiva cantitate de zahăr nu corespunde declaraţiilor şi elementelor înscrise în actele fiscale de evidenţiere.

„Având în vedere neconcordanţa între marfa transportată şi cea din facturile emise de furnizor, s-a luat măsura confiscării cantităţii de 2.000 kg zahăr, în valoare de 8.184 de lei, şi s-a aplicat o sancţiune contravenţională pentru societatea din comuna Cornu Luncii, în valoare de 6.000 de lei”, se arată în comunicatul IPJ Suceava, precizându-se că poliţiştii continuă verificările pentru a se stabili cu exactitate provenienţa mărfii confiscate şi condiţiile de achiziţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două tone de zahăr, confiscate de poliţişti dintr-o maşină oprită pe DN 2.
 Vizualizări articol: 1224 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Două tone de zahăr, confiscate de poliţişti dintr-o maşină oprită pe DN 25.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ..... trimis de
( 6 ian 2013, 15:44:41
.....cand au fost arestati manelistii "printes de tabla" si bursuci..." ?ce s-a intamplat?nu e nimeni incarcerat?...erau cumva niste tigari....in cantitati mult mai mari decat incap intr-o masina de teren....poate si de 10 ori mai mult.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei