Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iun 2012 - Anul XVII, nr. 127 (5032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nechifor şi-a închiriat un elicopter pentru o zi de campanie electorală

Luni, 4 Iunie 2012 (14:25:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Candidatul USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat că a închiriat un elicopter pentru o zi de campanie electorală, precizând că a luat această decizie din cauza numărului mare de întâlniri electorale la care trebuia să ajungă în cursul zilei de luni. Nechifor a ţinut să precizeze că îşi doreşte să dea dovadă de transparenţă, motiv pentru care a vrut să anunţe public faptul că el, împreună cu echipa de campanie, au decis să folosească 1.200 de euro pentru a închiria un elicopter.

Liderul PSD Suceava a mai declarat că în cursul zilei de luni avea programate nu mai puţin de zece întâlniri electorale, în tot judeţul, motiv pentru care în situaţia în care s-ar fi deplasat cu maşina ar fi existat riscul să nu ajungă la timp la toate aceste acţiuni.

„Astăzi vom merge cu elicopterul şi o spun foarte transparent, fără emoţii, pentru că nu am nimic de ascuns. În campanie folosesc o Dacia Duster închiriată, cu care mă deplasez în localităţi, iar acum, în mod special, pentru că sunt zece localităţi în care colegii şi sucevenii mă aşteaptă, şi din respect pentru ei, am decis să folosim un elicopter închiriat”, a spus Cătălin Nechifor, care a precizat că elicopterul a fost închiriat de la o firmă privată. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor şi-a închiriat un elicopter pentru o zi de campanie electorală.
 Vizualizări articol: 1259 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nechifor şi-a închiriat un elicopter pentru o zi de campanie electorală5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo,Nechifor!!! trimis de
( 4 iun 2012, 14:45:08
ai dreptate.de ce sa-ti rupi gatul si limuzina prin gropile in care noi,muritorii de rand,platitori de taxe si impozite,va injuram si pe voi si pe portocalii?asa te vrem!!!vei fi ales cand vom zbura si noi cu elicopterul.
1.1  RE: Bravo,Nechifor!!! trimis de
( 4 iun 2012, 18:35:52
Poate flutur zboara si sare gropile, fii sigur ca nechifor o un om normal ca si noi si are aceleasi nemultumiri legate de starea drumurilor sucevene.
2.   Bravo lui ! trimis de
( 4 iun 2012, 18:31:37
Daca I se facea mila lui flutur de tine , in loc sa si faca imensitatile ale de portrete de la iulius mall, Te ar fi plimbat cu banii cheltuiti o saptamana, nu o zi. in mod sigur faptul ca cei de la usl au apelat la un elicopter inseamna ca a fost strict necesar, si asta din respect pentru oamenii care si doreau sa I intalneasca in tot judetul. bravo USL !
3.   Pe cine votam ? trimis de
( 4 iun 2012, 20:10:38
D-le Nechifor , daca ar fi sa va judecam dupa activitatea de europarlamentar , parlamentar , dupa prezenta in parlament , ar insemna sa nu va votam . Discursurile de campanie se bazeaza pe critica advesarului si nu pe oferta concreta si garantata adresata electorilor . Este adevarat ca am asteptat cu totii schimbarea guvernului PDL dar ce am primit in schimb de cand a venit cel USL : euro in crestere , alimente mai scumpe , combustibil mai scump , energie mai scumpa , promisiuni de noi taxe etc si toate acestea in mod transparent . Din pacate starea de inrautatire nu s-a oprit. PSD a avut conducerea judetului ani la randul si oare puteti face comparatia ? Ati schimbat la varf putini oameni . Nu sunt fan PDL dar sa privim realitatea fara patima si sa recunoastem , parca este altfel .Judetul nostru a atras cele mai multe fonduri europene . Sloganul " Votati-ne ca vine USL la putere " nu mai tine . Noi ar trebui sa votam valorile ! D-le Nechifor in atatia ani de parlament nu ati initiat nici o lege , cum pot avea eu incredere ca acum aveti calitati de administratie la nivel judetean ?
4.   Deputatul 46% trimis de
( 4 iun 2012, 21:51:37
Asa arata mandatul de parlamentar al lui Catalin Nechifor
Clasamentul general de prezenţă: Locul 298 (din 328 deputati)
Prezenţa la vot în perioada 19.12.2008 - 04.06.2012: 46,3% !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Propuneri legislative iniţiate: 7 (din care 5 respinse la Camera Deputatilor)

sursa: www.alesiivoteaza.ro

Concluzia: domnul Nechifor ar fi avut o prezenta mult mai buna la serviciu (plateste poporul!!!) daca ar fi avut în fiecare zi un elicopter la dispoziţie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei