Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iun 2012 - Anul XVII, nr. 127 (5032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aproape 300 de amenzi, într-o singură zi

Luni, 4 Iunie 2012 (14:45:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Nu mai puţin de 294 de amenzi au fost aplicate de cadrele Serviciului Poliţiei Rutiere Suceava în cursul zilei de sâmbătă, în cadrul unei acţiuni pe şosele din judeţ, pentru depistarea şoferilor care s-au urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, valoarea amenzilor a fost de 45.760 de lei, fiind constatate şase infracţiuni, dintre care patru dosare penale la alcoolemii peste limita legală.
Bilanţul acţiunii a fost completat cu două certificate de înmatriculare şi 12 permise de conducere reţinute, din care şase pentru alcool. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 300 de amenzi, într-o singură zi.
 Vizualizări articol: 1322 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 300 de amenzi, într-o singură zi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Militieniiii !!!!!!!!!!!! trimis de
( 4 iun 2012, 17:18:54
stau la panda pe toate drumurile! doar la noi in judet vezi asa ceva!mai nou schimba si indicatoarele ,doar sa le pice ceva! la intrare in Ipotesti pe sensul Suceava-Liteni tronau pe un singur stilp indicatorul @LIMITARE DE VITEZA 30 km/h@ si @ACCESUL INTERZIS AUTOVEHICOLELOR CE DEPASESC 16 t@ ceea ce insemna ca autovehicolele ce depasesc 16t greutate au limitata viteza la 30 km'h.SMECHERI ce au facut ? au mutat unul din indicatoare la o distanta de 100m unul de altul ceea ce le schimba total semnificatia !!prin tot Ipotestiul circuli cu 30 km/h pe sensul Suceava -Liteni1#. Magarie curata!!!!!Pe sensul Liteni-Suceava se poate circula cu 50 km/h cu excepti celor ce depasesc 16t care au limitare la 30km/h!!!! ce se intampla de pe un sens se circula cu 30 km/h si pe un sens cu 50 km/h!!!!ori cine pune aceste indicatoare habar nu are de fluidizarea traficului, sau sunt niste interse in a limita viteza doar o vedea prostimea si reclamele firmelor din IPOTESTI!!!!!!!!!!puneti dracului ordine in indicatoarele rutiere de pe raza comunei IPOTESTI!!!
2.   Militieniiii !!!!!!!!!!!! trimis de
( 4 iun 2012, 17:28:08
apropo!!! uitasem!!! sa nu imi spuneti ca camioanele care cara balastru nu trec prin IPOTESTI!!! ale si goale depasesc 16t!! sau incarcate [35-45T] nu depasesc 3500kg greutate maxima autorizata!!!!!!!!!sa va fie rusine POLITIEI RUTIERE care nu stiu decat sa stea la panda si nu verifica, cine si pe ce baza monteaza un indicator rutier!!!!!!!!!!!!!!cate mastodonturi au fost amendate ca doar trec prin IPOTESTI pentru ca depasesc 16t asa cum reglementeaza indicatorul de la intrare dinspre Suceava spre balastierele din zona?????????????sau sunt ale cuiva si nu va puteti apropia de ele ca va @FRIGETI@
3.   Spaga colectata cata a fost? trimis de
( 5 iun 2012, 08:36:38
@ARABESQUES1 mai studiaza putin....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei