Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 mai 2012 - Anul XVII, nr. 123 (5028)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nechifor s-a întâlnit cu câteva sute de angajaţi ai firmelor de încălţăminte din zona Vicov

Miercuri, 30 Mai 2012 (15:33:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, s-a întâlnit în cursul zilei de miercuri cu angajaţi din fabricile de încălţăminte din zona Vicov, cărora le-a prezentat proiectul USL de susţinere a produselor româneşti. Nechifor a arătat că îşi doreşte ca produsele româneşti să fie mult mai prezente pe rafturile marilor lanţuri de magazine.

La firma producătoare de încălţăminte Mocasino din Vicovu de Sus, Cătălin Nechifor s-a întâlnit cu peste două sute de angajaţi, cărora le-a spus că nu face promisiuni, pentru că acestea nu ţin de foame. El a spus că în loc de promisiuni are proiecte, care, odată puse în practică, vor duce la creşterea nivelului de trai al locuitorilor.

„Nu fac promisiuni, pentru că nu ţin de foame. Ni s-a mai spus acum patru ani să trăim bine şi nu mai ţine povestea asta. Domnul primar are proiecte pregătite şi trebuie doar să trecem la treabă. Ştiu că faceţi o serie de pantofi doar pentru producţia internă şi trebuie să facem astfel încât să producem şi pentru exterior. Trebuie să susţinem mediul de afaceri”, a spus Cătălin Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor s-a întâlnit cu câteva sute de angajaţi ai firmelor de încălţăminte din zona Vicov.
 Vizualizări articol: 623 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Nechifor s-a întâlnit cu câteva sute de angajaţi ai firmelor de încălţăminte din zona Vicov5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(30 mai 2012, 17:53:57
Si unde tine nenea primarul proiectele europene,nenea Catalin,in mapa,pe urciorul cu lapte acru,sub pres,la wc,unde ? Ca zau,ma intereseaza sa aflu cam ce "proiecte" a scris nenea primarul si asteapta sa vina salvatorii USL sa le implementeze,zau asa,chiar crezi ca suntem naivi ? De ce rostesti minciunele,mai "agarici",stie primarul ce este ala un proiect,l-a interesat vreodata,cunoaste care sunt formalitatile,cat dureaza pana la aprobare toate etapele,eligibilitatea,finanta de piata,ghidul solicitantului,etc,etc ? Stie ? Eu cred ca nu si mai cred ca spui numai aberatii .
1.1  RE: Comentariu trimis de
(31 mai 2012, 09:57:31
dar ma intreb tu oare ai vazut in viata ta un proiect sau ai incercat sa implementezi si te-ai impiedicat de "finanta de piata" ; nu m-ai stii sa vorbesti romaneste ai fost sclav 3 luni in Italia si gata esti smecher , stii detoate

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei