Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 mai 2012 - Anul XVII, nr. 123 (5028)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Marcel Păvăleanu: Priorităţile mele pentru comuna Crucea sunt drumurile, locuinţele, alimentarea cu apă şi canalizarea

Miercuri, 30 Mai 2012 (15:16:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Candidatul PDL pentru funcţia de primar în Crucea, Marcel Păvăleanu, a anunţat că priorităţile sale pentru această comună vor fi drumurile, locuinţele, alimentarea cu apă şi reţeaua de canalizare. Păvăleanu a spus că problemele locuitorilor acestei comune sunt distincte pentru fiecare comunitate în parte, respectiv Leşu Ursului, Crucea, Lunga, Cojoci şi Chiril. El a arătat că în Crucea, cea mai importantă problemă este repararea sistemului de canalizare şi evacuarea deşeurilor menajere atât de la blocurile de locuinţe, cât şi de la casele particulare.

„Subsolurile sunt pline, cu mari riscuri de apariţie a unor boli periculoase. E o problemă mai complicată datorită modului în care a fost construită canalizarea, a faptului că au dispărut planurile de situaţie a reţelelor de apă şi canal, motiv pentru care de fiecare dată se intervine prin mai multe încercări. De asemenea, consider că va fi necesar ca locuinţele să aparţină oamenilor, să putem constitui asociaţii de locatari şi împreună să refacem şi canalizarea, alimentarea cu apă şi să reabilităm blocurile, prin anveloparea lor”, a declarat Marcel Păvăleanu. El a subliniat că aceste probleme se pot rezolva prin implicarea primăriei din Crucea, împreună cu sucursala Suceava a Companiei Naţionale a Uraniului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marcel Păvăleanu: Priorităţile mele pentru comuna Crucea sunt drumurile, locuinţele, alimentarea cu apă şi canalizarea.
 Vizualizări articol: 936 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marcel Păvăleanu: Priorităţile mele pentru comuna Crucea sunt drumurile, locuinţele, alimentarea cu apă şi canalizarea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei