Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 mai 2012 - Anul XVII, nr. 119 (5024)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comuna Bosanci susţine echipa Gheorghe Flutur – Anton Curic

Vineri, 25 Mai 2012 (17:38:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Câteva sute de locuitori din Bosanci au fost prezenţi la o întâlnire cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi cu primarul comunei, Anton Curic, ambii candidaţi din partea PDL pentru un nou mandat. Printre cei prezenţi la întâlnire au fost şi contracandidaţii primarului Anton Curic, acesta ţinând să facă un apel la o campanie civilizată fără atacuri şi jigniri.

„Chiar dacă unii s-au supărat că în această perioadă s-au realizat foarte multe lucruri în comuna Bosanci, vreau să vă spun că s-a muncit foarte mult, iar eu personal, cu ajutorul domnului preşedinte Gheorghe Flutur, cu ajutorul celor de la Consiliul Judeţean şi al celor PDL, am primit un sprijin consistent în aceşti ani. Şi credem noi că vom continua ceea ce am început şi ceea ce trebuie finalizat şi cu siguranţă vom face şi alte lucruri noi”, a spus Anton Curic.

El a ţinut să reamintească faptul că imediat după ce a fost ales primar, comuna Bosanci a fost afectată de inundaţiile din 2008, iar cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava s-a reuşit refacerea a 15 kilometri de drumuri, precum şi a circa 100 de podeţe.

Făcând referire la investiţiile din Bosanci, Anton Curic a dat ca exemplu construcţia unei săli de sport cu 150 de locuri, lucrările de reabilitare şi modernizare a mai multor unităţi de învăţământ, precum şi investiţiile în reţelele de canalizare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comuna Bosanci susţine echipa Gheorghe Flutur – Anton Curic.
 Vizualizări articol: 1395 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comuna Bosanci susţine echipa Gheorghe Flutur – Anton Curic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei