Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 mai 2012 - Anul XVII, nr. 116 (5021)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Andriciuc vrea să le construiască şcheienilor un complex cultural sportiv modern

Marţi, 22 Mai 2012 (15:09:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Construirea unui complex cultural sportiv modern care să corespundă necesităţilor actuale ale comunei Şcheia reprezintă unul dintre proiectele de viitor ale primarului PDL Vasile Andriciuc, care candidează pentru un nou mandat la alegerile locale din 10 iunie. Andriciuc a declarat că viitorul complex ar urma să dispună de o sală de spectacole cu o capacitate de 500 de locuri, de o bibliotecă, de birouri de informare, bucătărie, săli de conferinţă şi săli pentru diverse activităţi sociale.

Primarul a subliniat că studiul de fezabilitate pentru complexul cultural sportiv a fost întocmit deja şi că investiţia ar costa în jur de trei milioane de lei. Andriciuc susţine că banii ar urma să provină de la bugetul local, dar şi de la bugetul de stat.

„Actualul cămin cultural nu mai corespunde nevoilor locuitorilor comunei Şcheia, aşa că am gândit că e nevoie de un complex modern, care să dea o nouă imagine activităţilor culturale şi sportive din comuna noastră. Vreau ca această investiţie, care reprezintă o necesitate pentru cetăţenii din comuna Şcheia, să o demarez în mandatul viitor. În noul complex oamenii vor beneficia de toate condiţiile pentru a desfăşura diferite activităţi precum nunţi, botezuri sau parastase. Va fi un complex care va satisface nu numai cerinţele locuitorilor comunei, dar şi pe cele ale celor care se află în vizită în localitatea noastră”, a declarat Andriciuc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andriciuc vrea să le construiască şcheienilor un complex cultural sportiv modern.
 Vizualizări articol: 650 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Andriciuc vrea să le construiască şcheienilor un complex cultural sportiv modern0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei