Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 mar 2012 - Anul XVII, nr. 62 (4967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flutur: Majorarea salariilor bugetare este posibilă pentru că există creştere economică

Joi, 15 Martie 2012 (15:30:39)

Prim-vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur a anunţat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că majorarea salariilor bugetare este posibilă deoarece există creştere economică. Flutur a arătat că PD-L, ca principal partid de guvernământ, şi-a asumat o serie de măsuri „nepopulare, dar necesare” pentru ajustarea cheltuielilor şi reducere a veniturilor bugetarilor.

„Am spus-o de fiecare dată şi o spunem şi acum, şi dorim să o facem. Când economia permite ne gândim la reîntregirea veniturilor. De aceea, în aceste zile, şi în coaliţie şi la nivelul conducerii PD-L, am decis găsirea soluţiilor pentru revenirea la salariile şi la veniturile bugetarilor de dinainte de iunie 2010”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a adăugat PD-L are o serie de argumente care susţin majorarea salariilor bugetarilor. Liderul PD-L a precizat, în primul rând, că deficitul bugetar stabilit cu FMI este respectat. „Dacă nu se luau măsurile respective puteam să ajungem la un deficit de 14%. Acum avem un acord de respectare a unui deficit de 1,9%. De asemenea, în 2011, România a fost a şasea ţară din Uniunea Europeană din punctul de vedere al ritmului de creştere al Produsului Intern Brut”, a declarat Flutur. El a subliniat că în 2011, România a înregistrat şi o creştere economică mai mare decât era prognozată iniţial, respectiv de 2,5%, cu 1% mai mult decât era stabilit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Majorarea salariilor bugetare este posibilă pentru că există creştere economică.
 Vizualizări articol: 417 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: Majorarea salariilor bugetare este posibilă pentru că există creştere economică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un fraier trimis de
(15 mar 2012, 17:12:16
ba flutur prost numai voi portocacii simtiti cresterea boilor
1.1  RE: Un fraier trimis de
(15 mar 2012, 20:40:47
nu inteleg ce ai cu omul ca doar dă nu ia şi sunt sigur că dacă pdl a hotărât acest lucru ştie foarte bine ca are de unde să dea.chiar dacă economia nu a crescut se descurcă ei cu bani.dealtfel nici nu era cazul ca salariile să fie tăiate dar au făcut-o şi ei experimental să vadă cum ar rezista lumea pe o criza adevărată,mărind imunitatea oamenilor în faţa sărăciei.tot aşa a fost şi cu gripa aviară ,s-a făcut o selecţie să rămână
numai găinile puternice.ai priceput ,nu ?????????????????
2.   Democratie, numai cand avem crestere economica trimis de
(16 mar 2012, 10:36:26
Reintregirea salariilor bugetare este un act de normalitate si reparatie. Un asemenea act este un act de justitie, nu se face doar cand e "crestere" economica. Dl Flutur are drept scop sa ne spuna ca avem "crestere economica". In fine, e dificil sa comentezi doua articole odata. Un articol imediat mai sus spune: "Somajul loveste din ce in ce mai mult in barbatii din judet". Deci, scadere economica din ce in ce mai "multa", dle Flutur. Inca o data, pot sa apreciez "umorul" involuntar al conducatorilor PDL. Excesul de zel, ce sa-i faci...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei