Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 oct 2011 - Anul XVI, nr. 248 (4846)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adrian Graur este curtat de PNL pentru a candida la Primăria Suceava

Joi, 20 Octombrie 2011 (14:55:27)

Rectorul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, Adrian Graur, se numără printre posibilii candidaţi liberali pentru funcţia de primar al Sucevei. Liderul liberalilor din judeţul Suceava, Alexandru Băişanu, a spus atât el, cât şi social-democraţii suceveni au avut discuţii cu Adrian Graur pe această temă, care însă nu au fost finalizate. Băişanu a spus că pe lângă Adrian Graur, a mai discutat pe tema unei eventuale candidaturi cu încă doi suceveni, reprezentanţi ai societăţii civile. Alexandru Băişanu a declarat că aceste discuţii nu exclud posibilitatea ca viitorul candidat USLpentru Primăria Suceava să fie un membru al PNL.  

El a mai adăugat că stabilirea candidatului liberal pentru Primăria Suceava se va face după organizarea unui sondaj de opinie în rândul sucevenilor. Liderul liberalilor suceveni a mai spus că discuţiile cu cei trei reprezentanţi ai societăţii civile nu exclud o eventuală candidatură a sa pentru funcţia de primar al Sucevei.  

Pe de altă parte, preşedintele PNL Suceava a declarat că partenerii din cadrul USL, social-democraţii, trebuie să rezolve problema candidaturii omului de afaceri Cezar Ioja pentru Primăria Vatra Dornei.  

„În momentul de faţă putem vorbi de o oarecare inexactitate, stângăcie politică a social-democraţilor din Vatra Dornei, pentru că lansarea lui Cezar Ioja, fost membru PNL, care a trădat şi a plecat la PSD, ca şi candidat pentru Primăria Vatra Dornei este în contradicţie şi încalcă flagrant protocolul USL. Lucrurile sunt foarte clare. Conform acestei înţelegeri între cele trei partide, primarul Ioan Moraru va fi candidatul PNL şi al USL. În cazul în care PSDţine morţiş să îl aibă candidat la Primăria Vatra Dornei pe domnul Cezar Ioja, consider că are o problemă pe care trebuie să o rezolve”, a spus Băişanu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adrian Graur este curtat de PNL pentru a candida la Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 509 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Adrian Graur este curtat de PNL pentru a candida la Primăria Suceava5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari usl trimis de
(20 oct 2011, 15:32:26
ar fi ideal sa candideze cezar ioja! Chiar esti patetic baisanule in sustinerea ta pentru momaia morar care nu a facut absolut nimic si nici nu va face nimic pentru dorneni
Pacat ca in loc sa te preocupe dezvoltarea unui oras si prosperitatea oamenilor te preocupa mandria ta aberanta. Felicitari domnului nechifor pentru acordarea unei sanse de schimbare in bine in ceea ce priveste Vatra Dornei!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei