Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 aug 2011 - Anul XVI, nr. 204 (4802)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

25 de şcoli şi grădiniţe din judeţ au fost desfiinţate

Marţi, 30 August 2011 (15:43:22)

Anul şcolar 2011 – 2012 începe în judeţul Suceava cu 25 de unităţi de învăţământ mai puţine decât în anul precedent. Potrivit şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean, Petru Carcalete, în acest an şcolar vor funcţiona 427 de grădiniţe, 142 de şcoli cu clasele I-IV, 228 de şcoli cu clasele I-VIII, 37 de licee şi grupuri şcolare, o şcoală postliceală, trei cluburi sportive şcolare, şapte cluburi ale copiilor şi elevilor, un centru judeţean de resurse şi asistenţă educaţională şi Casa Corpului Didactic. Petru Carcalete a arătat că în baza prevederilor noii legi a învăţământului cu privire la numărul de elevi, au fost desfiinţate zece unităţi cu personalitate juridică, nouă şcoli cu clasele I-VIII şi Seminarul Teologic „Mitropolitul Dosoftei” Suceava, acesta din urmă fiind transformat într-un profil al Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare”.

El a mai spus că în acest an şcolar nu vor mai funcţiona 25 de unităţi care nu aveau personalitate juridică proprie, printre care zece şcoli cu clasele I-IV şi cinci grădiniţe, toate din mediul rural. Noua organizare a vizat şi închiderea a nouă şcoli cu clasele I-VIII, şi anume Şcoala Nr. 2 Bogdăneşti, Falcău, „Ion Teodorescu” Cotârgaşi, Brodina de Sus, Poiana Mărului, Pâraie, Slatina, Găineşti, Voivodeasa, a grădiniţelor din Ţarna Mică, Călineşti Vasilache, Secări Fundu Moldovei, Larga, Mănăstirea Humorului, precum şi a şcolilor cu clasele I-IV Iedu, Mereşti, Slobozia Fântânele, Teşna, Dealu Floreni, Sărişoru Mare, Nr. 2 Frumosu, Nr. 2 Vicovu de Jos, Podeni şi Nr. 2 Slatina. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 25 de şcoli şi grădiniţe din judeţ au fost desfiinţate.
 Vizualizări articol: 1016 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
25 de şcoli şi grădiniţe din judeţ au fost desfiinţate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Carcalete peste tot... trimis de
(30 aug 2011, 17:43:08
.. iata un om care gandeste carcalete si spune ce spune seful sau cu minte ascutita si vedere optuza ...bravos stimabile ....
dar am o nedumerire ... daca si asa s-au redus atatea unitati , voi acolo in barlogul inspectoratului cum v-ati contractat numeric , (ca la minte nu e cazul)???
..daca va dati silinta puteti promova o lege prin care sa interziceti invatamantul ... si cred ca l-ati face fericiti pe bravul marinar conducator.. SI ASA am deveni toti musi pe corabia carmaciului cu un ochi de soim ...
REZON MON CHER DAR R N-AI STAIF DE INSPECTOR DUPA CUM LINGI CIZMELE

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei