Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 aug 2011 - Anul XVI, nr. 204 (4802)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unul după altul

Trei motoscuterişti, răniţi în accidente, în doar câteva ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei conducători de mopede au căzut victime în accidente rutiere petrecute în interval de doar 14 ore. Poliţia are suspiciuni că toţi cei trei erau sub influenţa alcoolului, însă în cazul a doi dintre ei, pentru confirmare se aşteaptă rezultatele probelor biologice de sânge.

Primul accident s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 10.50, pe DJ 208A, în oraşul Liteni.

Din ancheta poliţiei rezultă că un şofer în vârstă de 44 de ani, din comuna Vultureşti, Costel D., a efectuat o manevră de întoarcere fără a se asigura şi fără a-i da prioritate motoscuteristului Costel D., în vârstă de 41 de ani, localnic. Urmare a impactului, conducătorul scuterului a suferit o plagă deschisă la genunchi şi mai multe excoriaţii.

Când au ajuns la capitolul verificări cu etilotestul, poliţiştii au constatat că atât şoferul, cât şi mopedistul erau băuţi. Primul avea o concentraţie de 0,18 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, în timp ce mopedistul (care nu are culpă în producerea accidentului) era în stare avansată de ebrietate, 1,22 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

 

Accidente şi la Moldoviţa şi Vadu Moldovei

Câteva ore mai târziu, în jur de 15.40, un al doilea accident avea să se petreacă pe DJ 176, în comuna Moldoviţa.

În acest caz, Vasile H., în vârstă de 58 de ani, localnic din Moldoviţa, aflat pe un scuter, şi-a scăpat vehiculul de sub control şi a izbit balustrada de protecţie de peste un pârâu, fiind proiectat pe carosabil.

Bărbatul de 58 de ani, care nu purta cască de protecţie, a suferit leziuni care necesită în jur de zece zile de îngrijiri medicale.

Poliţia precizează că bărbatul de 58 de ani „părea a fi sub influenţa băuturilor alcoolice, însă nu a finalizat verificarea cu etilotestul”. În aceste condiţii, pentru confirmarea stării de ebrietate sunt aşteptate rezultatele probelor de sânge recoltate la spital.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.50, s-a produs şi al treilea accident în care a fost implicat un scuterist.   

Pe DN 2, în apropiere de Vadu Moldovei, Vasile S., un localnic în vârstă de 31 de ani, a pierdut controlul asupra motoscuterului pe care îl conducea, căzând pe carosabil. Fără cască de protecţie, acesta a fost rănit destul de grav, la o primă investigaţie medicii apreciind că are nevoie de 15-20 de zile de îngrijiri medicale.

Poliţia precizează că accidentul s-a produs din cauza stării de ebrietate, victima prezentând halenă alcoolică. Şi în acest caz, pentru confirmare se aşteaptă rezultatele probelor de sânge.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei motoscuterişti, răniţi în accidente, în doar câteva ore.
 Vizualizări articol: 632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei motoscuterişti, răniţi în accidente, în doar câteva ore0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei