Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 iul 2011 - Anul XVI, nr. 161 (4759)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal pe numele a cinci pescari

Luni, 11 Iulie 2011 (15:59:16)

Nu mai puţin de cinci indivizi s-au ales cu dosar penal, după ce-au fost prinşi pescuind ilegal în albia râului Moldova.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, cei cinci pescari au fost prinşi duminică dimineaţă, în jurul orei 9:30, de agenţi ai postului de poliţie din Baia care patrulau pe raza comunei.

Gheorghe P. (50 de ani), din comuna gălăţeană Vlădeşti, Toader A. (42 de ani), localnic, Dumitru Ţ. (36 de ani), Lucian C. (38 de ani) şi Gheorghiţă I. (43 de ani), toţi trei din judeţul Bacău, au fost prinşi în apropierea Casei de apă nr. 3 Baia, în timp ce încercau să prindă peşte cu două plase monofilament.

„În cauză s-a întocmit dosar penal conform Legii 317/2009, privind pescuitul şi acvacultura”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dosar penal pe numele a cinci pescari.
 Vizualizări articol: 815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dosar penal pe numele a cinci pescari5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Majurii au dat lovitura trimis de
(23 iul 2011, 02:08:31
... ba nene ... oamenii de la INTERNE e eficienti.... au urmarit pe firul apei de la Galati..pe dunare, Prut, Siret, ...Moldova ... pe un pescar care pescuia contra curentului si au reusit prin metode specifice sa demonteze o retea complexa de pescari din zona localitatii BAIA. Treaba groasa rau pentru majurii localitatii. Acuma eu am o nedumerire... cum au reusit sa-i pastreze urma pe o asemenea distanta , ???
Gandesc eu asa... una din doua ... ori pestele acolo in sud spre capitala pute rau de tot la cap .. si au luat-o dupa miros.. sau pescarulavea momeala cu etnobotanice si au folosit caini politisti submersibili... cred ca varianta a doua e mai plauzibila.
Intentionez sa scriu o scrisoare deschisa lui Basescu , ca pe ordinea de zi sa fie citati toti din postul de politie , Baia , conducerea inspectoratului Judetean precum si conducerea ministeruiui administratiei timpite si internelor, si numele lor sa fie trecut pe un OBELISC, amplasat pe varful Omul... sa vada lumea unde am ajuns cu penibilul.
..... Sunt terminate toate anchetele ... sunt stransi toti hotii criminalii,violatorii..etc si am ajuns sa ne ocupam de cativa amarati care pescuiau cu o plasa nu stiu cum ilegala.... Dar plasa voastra de interese politice de clienti la oala bugetului unde se incadreaza???
Rusine.... alo....ba... sef de minister, directie,inspectorat sau ce oti fi voi acolo sefi ... chiar ne credeti prosti.....mama voastra de bisnitari politici !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei