Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 iun 2011 - Anul XVI, nr. 138 (4736)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Horaţiu Mălăele va fi prezent la Suceava, în „Dineu cu proşti”

Marţi, 14 Iunie 2011 (14:00:15)

Impresarul spectacolului „Dineu cu proşti”, Gabi Popescu, a  confirmat prezenţa actorului Horaţiu Mălăele la Suceava, în spectacolul „Dineu cu proşti”, ce va avea loc luni, 20 iunie, începând cu ora 20:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava.

Antrenanta comedie despre prostie a lui Francis Veber este regizată de Ion Caramitru. Horaţiu Mălăele va juca rolul principal în piesă.

În „Dineu cu proşti” îi vom regăsi şi pe îndrăgiţii actori Şerban Ionescu, Medeea Marinescu, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulica, Dorin Andone / Tomi Cristin, Alexandru Georgescu.

Sucevenii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la acest spectacol de teatru (chiar dacă a fost amânat din cauza programului încărcat pe care l-au avut actorii la Teatrul Naţional, piesa fiind programată iniţial să se joace la Suceava pe 31 mai), în care se râde mult, dar piesa îndeamnă şi la meditaţie asupra prostiei ce nu se dă „distrusă”. Preţul biletelor este de 100 de lei (80 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari, în limita a 100 de bilete). Biletele se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură, de luni până vineri, între orele 9:00-17:00, telefon 0230 523 718.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Horaţiu Mălăele va fi prezent la Suceava, în „Dineu cu proşti”.
 Vizualizări articol: 833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Horaţiu Mălăele va fi prezent la Suceava, în „Dineu cu proşti”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cata lipsa de realism ... trimis de
(14 iun 2011, 17:25:54
Voi astia care "organizati" spectacole nu v-ati prins inca de faptul ca la 100 de lei pentru un bilet la Suceava aveti in sala 20 de spectatori ? Cate spectacole s-au anulat din aceasta cauza ? Mai tineti minte actorii care au plecat cu 5 minute inainte de spectacol lasand in sala cei cativa spectatori care au cumparat bilet ? Puneti fratilor 20 de lei biletul si aveti trei sferturi de sala plina. Ies mai multi bani asa decat dintr-un spectacol anulat ! Managerii lui peste prajit ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei