Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 iun 2011 - Anul XVI, nr. 138 (4736)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident

Doi răniţi, după ce o şoferiţă a derapat şi a pătruns pe contrasens

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O şoferiţă care a derapat şi a pătruns pe sensul opus de mers a provocat un accident în urma căruia două persoane au fost rănite. Evenimentul rutier s-a petrecut duminică seara, în jurul orei 21.10, pe DN 2H, pe raza localităţii Bădeuţi din oraşul Milişăuţi.

Conform poliţiei, Mariana N., în vârstă de 22 de ani, din municipiul Suceava, aflată pe o porţiune de drum în curbă, a derapat pe acostament, pe sensul său de mers, scăpată de sub control maşina intrând pe sens opus, unde a acroşat autoturismul condus regulamentar de Cătălin N., un şofer în vârstă de 40 de ani, din municipiul Rădăuţi.

Urmare a impactului, un tânăr de 23 de ani, pasager în maşina care se deplasa regulamentar, respectiv un copil de 14 ani, pasager în maşina condusă de şoferiţă, au fost răniţi. Din fericire, s-a constatat la spital, cei doi nu au suferit leziuni grave.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi răniţi, după ce o şoferiţă a derapat şi a pătruns pe contrasens.
 Vizualizări articol: 722 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Doi răniţi, după ce o şoferiţă a derapat şi a pătruns pe contrasens1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Derapaj... trimis de
(14 iun 2011, 13:19:12
Si uite asa aflam ca "unele" mai derapeaza..."Altele" poarta chiloti pe sub fusta, iar "unele" chiar au fond de ten pe chip...Uluitor articol! Incredibila informatie!Sunt siderat!...Mai bine bagati publicitate fratilor!...Andreea, ai legatura!
2.   Victima accidentului trimis de
(14 iun 2011, 14:37:06
Domnule reporter. Baiatul de 14 ani era in masina acrosata condusa de Catalin N. si cel de 23 de ani era in masina condusa de Mariana N. Mai detaliat: baiatul de 14 ani are contuzie toracica si cel de 23 de ani are mina stinga rupta. In rest articolul spune adevarul. Dar o poza de la locul faptei nu a-ti avut? Pai asa numai din registrul politiei Milisauti sau din registrul de evenimente al politiei Suceava sa facem un articol ca sa avem ce pune in ziar, parca nu prea e deontologic nu? Sper ca nu v-am suparat tare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei