Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 iun 2011 - Anul XVI, nr. 138 (4736)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Replică de pe litoral

Soţia acuzată că a fugit cu banii, copilul şi amantul cere să fie testată la detectorul de minciuni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Nela Vasilica Hriţac (37 de ani), suceveanca acuzată de soţul ei că a fugit de acasă cu fetiţa lor în vârstă de 12 ani şi cu amantul, nimeni altul decât prietenul cel mai bun al bărbatului, furând din casă aproximativ 10.000 de euro, precum şi multe bunuri de valoare, susţine că totul este o minciună, prezentată „într-un mod murdar”.

Constantin Hriţac a depus duminică plângere la poliţie, iar, ieri, Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava a confirmat că a înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt între rude.

 

„Mariajul meu cu acest furnizor de scenarii de telenovele era de mult compromis”

De pe litoralul românesc, acolo unde a şi fost găsită zilele trecute de soţul ei, Nela Vasilica Hriţac ne-a transmis că e dispusă să meargă la poligraf, pentru a arăta cine minte şi cine spune adevărul în toată această poveste încurcată.

„Mariajul meu cu acest furnizor de scenarii de telenovele era de mult compromis”, îşi începe suceveanca mărturisirile, precizând că a plecat de acasă pe data de 3 iunie a.c., împreună cu fiica ei, şi a anunţat poliţia din localitatea de domiciliu, Adâncata, despre intenţiile sale de a-şi părăsi soţul.

„Am plecat cu autoturismul personal marca Opel Agila, în care mi-am luat haine de-ale mele şi ale copilului, precum şi obiecte personale, şi nu am devastat locuinţa. Acuzaţia că am îndesat în poşetă 10.000 de euro, care nu îmi aparţineau, este falsă. Sora lui (n.r.-a soţului) nu a trimis niciodată bani, nici mie şi nici lui, pentru a-i face cumpărăturile legate de construcţia casei acesteia sau pentru altceva. Interesant de văzut cum va demonstra el că a primit aceşti bani din Italia, de la sora lui. Pentru a-mi dovedi nevinovăţia referitor la acuzaţiile mincinoase ale lui Constantin Hriţac sunt dispusă să merg la testul poligraf”, susţine Nela Vasilica Hriţac într-un drept la replică pe care l-a trimis pe adresa redacţiei.

 

Susţine că nu voia să o lase în excursie cu fetiţa la Disneyland

Soţia lui Constantin Hriţac povesteşte că a plecat la Mamaia, într-un concediu grăbit, forţat de atitudinea soţului ei, care a ameninţat-o cu moartea.

„El ştia că eu vreau să îmi duc copilul într-o excursie la Disneyland, Paris, pentru meritele sale la învăţătură, şi neputând să îşi plătească să meargă şi el cu noi, intenţionam să plecăm doar noi două. Imaginându-şi că nu ne mai întoarcem acasă, m-a ameninţat cu moartea şi mi-a spus că nu lasă copilul să meargă în această excursie”, continuă să povestească Nela Vasilia Hriţac, susţinând că atitudinea soţului ei a determinat-o să pună capăt căsniciei dintre ei, sens în care a luat legătura cu un avocat şi a depus actele de divorţ.

„Dragoste cu sila nu se poate, divorţurile nu sunt interzise de lege, că el nu vrea să accepte acestea şi realitatea că fiica noastră doreşte să stea cu mine, problema lui. S-a văzut cu ce tertipuri mincinoase încearcă el să îşi recupereze fiica.

 

„O frumoasă poveste de dragoste”

Nela Vasilica Hriţac a mărturisit de asemenea că intenţionează să-şi refacă viaţa, precizând că a început o nouă relaţie chiar cu „prietenul” soţului.

„Faptul că au fost prieteni e prea mult spus. <Prietenia> lor mi se datora mie, fără să ştiu nici eu, iar când a fost foarte evident că mariajul meu e doar în acte, <prietenul> mi-a mărturisit sentimentele pentru mine şi aşa a început, în urmă cu puţin timp, o frumoasă poveste de dragoste”.

 

„Copilul meu este foarte afectat de acuzaţiile mincinoase”

Suceveanca acuzată de furt între rude chiar de către soţul ei, care a depus plângere la poliţie, susţine, totodată, că de suferit de pe urma acestui scandal apărut în ziare are şi fetiţa lor.

„Copilul este foarte afectat de acuzaţiile mincinoase ale tatălui biologic, de faptul că o face de râs faţă de prieteni şi colegi. I-a spus şi lui (n.r.-tatălui) că dacă nu va declara adevărul, nu mai doreşte să vorbească cu el la telefon sau să îl vadă vreodată”, a mai transmis Nela Vasilica Hriţac.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soţia acuzată că a fugit cu banii, copilul şi amantul cere să fie testată la detectorul de minciuni.
 Vizualizări articol: 1321 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.55/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 11 voturi
Soţia acuzată că a fugit cu banii, copilul şi amantul cere să fie testată la detectorul de minciuni2.5511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SUNT SIGUR MINCIUNI CE DECLARA DOAMNA HRITAC !!!! trimis de
(14 iun 2011, 11:44:10
lA MAMAIA PE PLAJE CAND A INTALNITO A INTREBATO DE BANI SI IA SPUS CA O DA IN JUDECATA IAR IA A SPUS "AI PROBE CA BANI SUNT LA MINE" DE UNDE CRED CA REIESE CA II AVEA CHIAR LA HOTEL CU IA.AR FI BINE SA STIE CA TIMP DE CCA 6 ZILE EU AM FACUTO PE DETECTIVUL SI AM TOATE LOCATIILE UNDE SE AFLA IN ACESTE ZILE POZE FILMULETE CE SE VOR FOLOSI IN INSTATA .PROTECTIA COPILULUI AR TREBUI SA SE SESIZEZE PRECUM IN CAZUL COLUMBEANU DEOARECE COPILULUI II SUNT LUATE DREPTURILE PRECUM ACELA DE A VORBI CU TATAL LA TELEFON.SA O INTREBATI CE IA SPUS COPILU SI EI SI TATALUI PE PLAJE "DE CE MA BAGATI PE MINE IN SCANDALU VOSTRU"?PLANGEA SI LA STRANS IN BRATE PE TATAL SI IERA DERUTATA NU STIA LA CARE SA TRAGA.AR FI BINE SA SE SESIZEZE INSPECTORATUL SCOLAR PENTRU CA COPILUL ARE SCUTIRE CARE ETE FALSA SI TRAS LA RASPUNDERE SI ACEL DOCTOR CE A SCRIS ACEA SCUTIRE,PENTRU CA COPILUL NU ESTE SI NU A FOST BOLNAV PENTRU A SE I SE DA SCUTIRE.POLITIA RUTIERA AR TREBUI SA II RETRAGA CARNETUL ACEASTA FIIND INTERNATA IN NENUMARATE RANDURI LA PSIHIATRIE
2.   "O frumoasa poveste de dragoste"... trimis de
(14 iun 2011, 11:52:19
Raman la parerea ca un om normal,un crestin(cu frica lui dumnezeu in viata lui!) sub nici o forma nu poate incepe "o frumoasa poveste de dragoste", atata timp cat inca este sotia legitima atat in acte cat si in fata Divinitatii, a respectivului sot,in cazul de fata, a d-lui Hritcu! Daca-mi iubesc sotul,copilul,familia,daca lupt din toate puterile mele ca aceasta familie a mea sa dureze,asa cum ar gandi orice om normal,cu bun simt si multa responsabilitate,trecand impreuna si peste bune si peste rele...n-am cum sa am ochi decat pentru ei,nu si pentru..."prieteni"...N-am cum sa-mi doresc sa merg la Paris fara cealalta jumatate a mea ci,din contra,m-as bucura din tot sufletul sa mergem IMPREUNA la "un Paris"...autohton,si sunt atatea frumuseti de nedescris si-n "Franta" noastra romaneasca!Adevarata problema e alta:avem impresia draceasca dealtfel,ca ne putem schimba sotii si sotiile ca pe izmene...Si asta se intampla numai in cazul cand,rog sa ma scuzati,cand ni se suie kuru'cap!Asta e!
3.   AVAND IN VEDERE CA NU ARE UN DOMICILUI trimis de
(14 iun 2011, 11:53:16
PRIN "ORDONANTA PREZIDENTIALA " IN 48 DE ORE SE POATE HOTARA SOARTA COPILUI AVAND IN VEDERE CA NU ARE UN DOMICILU STABIL SI CA ESTE BOLNAVA PSIHIC CU "ACTE"COPILUL TREBUE SA TREACA SUB TUTELA TATALUI SI NICI CUM LA DISNEYLAND CU MAMA ASA CUM DECLARA IA INSA DISNEYLAND PENTRU COPIL ETE ITALIA UNDE DORESTE SA FUGA DNA HRITAC CU AMANTUL
4.   Monden de Sv... trimis de
(14 iun 2011, 12:01:29
Nah... ca avem si la noi in urbe scandaluri si mondenitatihappy...De cand asteptam...Stau cu sufletul la gura sa aflu deznodamantul foiletonului...Ca maine vedem la OTV pe burtiera de sus, mijloc, jos, stanga, dreapta, central, oblic, spatio-temporal-galactic-unive intrebarea "Credeti ca Neluta a sustras suma de 10000 euro de la Costicuta, luand si copila totodata, cu intentia de a fugi din tara/galaxie cu amantul? Este amantul potent? Cat de potent? De ce atat de potent? Mai potent decat Dan Diaconescu? Este posibil? Va salva amantul Romania de saracie? De ce? Ce numere vor iesi la LOTO data viitoare? Este Boc fiul lui Basescu dintr-o relatie clandestina cu Elena Udrea? De ce nu?"....Si raspunsurile la sondaje: 47% DA, 78% NU, 241% POATE....:))...In curand poate apare si in Monitorul sectiunea cu FATA DE LA PAGINA 5, 6, 7, etc...Halal Cultura! Halal redactor! PENIBIL!!!!
5.   POVESTEA DE RAGOSTE COLUMBEANU 2 REALA !!! trimis de
(14 iun 2011, 12:09:50
ACEL AMANT LUCIAN CHIRINTEI DE DORITI SA AFLATI MAI MULTE DESPRE EL MAI ARE O SOTIE IN ITALIA IN PREZENT CE NU CREDE CA SOTUL EI AR FI FACUT ASA CEVA SA PLECE CU "SAMANTA",ARE ALTA LU CARE IA RUPT TREI COASTE A FOST ARESTAT PENTRU CEVA DE GENUL VIOL DIN CATE RETIN.CU UNA ARE UN COPIL DE 20 ANI CU ALTA O FETITA DE CCA 6 ANI SI IN PREZENT A LUAT TOTUL DEA GATA "LA TAVA" SI SOTIE SI BANI SI COPIL. SA VEDEM CAND SE VOR TERMINA ACEI BANI CE VA FACE EL CU DOAMNA HRITAC UNDE AU SA DOARMA OAMENI BUNI ?CE VOR MANCA?
5.1  RE: POVESTEA DE RAGOSTE COLUMBEANU 2 REALA !!! trimis de
(14 iun 2011, 12:46:08
Ba tu nu cumva esti domnul Constantin Hritac???
Prea le combati.....pacat ca nu le ai si cu limba romana!!
5.2  RE: POVESTEA DE RAGOSTE COLUMBEANU 2 REALA !!! trimis de
(14 iun 2011, 18:19:48
NU SUNT COSTICA HRITAC SUNT DETECTIVUL CE AM STAT DUPA DNA NELII !!!
6.   BRAVO ARMADILLOO !!! trimis de
(14 iun 2011, 12:24:26
SUPER CE AI SCRIS !!!
7.   Re: Monden de Sv... trimis de
(14 iun 2011, 12:25:59
BRAVOOOOOOOOO... !!! ARMADILLO0 ! Excelent comentariu !Suculent, umor pur, ironie fina, de bun gust......gen Caragiale. Incearca ceva mai de anvergura,ptr-ca D-ZEU ti-a dat har. Inca o data FELICITARI !!!
8.   WTF!? trimis de
(14 iun 2011, 12:56:11
A fost comica stirea ieri..ca avea ala freza hippie, atat. Mesajul articolului nu m-a interesat deloc. Iar astazi din nou.. Monitoru, nu ne intereseaza mizeriile din curtea altora. Aveti o criza de identitate cumva? Va confundati cu Can Can sau Libertatea? Considerati cititorii cocalari ai? Fire-ati ai dreacu sa fiti! laughing Sergiu Rusu, ce ai de spus in apararea ta? Cine ti-a dat voie sa scrii prostii de astea?
9.   :)) trimis de
(14 iun 2011, 13:04:30
ii cunosc pe ambii , locuiesc in adancata . Pareau un cuplu perfect , mai ales el e un baiat de nota 10 . Bai dar asta e stire de ziar ????
10.   Stimata redactie! trimis de
(14 iun 2011, 13:05:45
De la o vreme, trecand pe langa tarabele cu ziare, imi simt ochiul agresat de culori tipatoare, titluri burtoase si fotografii cel putin penibile cu „mondeni” care mai de care mai „trendy”, fatuci siliconate/buzate, stiri despre cine cu cine, scandaluri intre cu$ve si alte politeturi cuviincioase, de interes general, bineinteles...
Intreb ici-colea: Romania Literara – este? Nici Convorbiri Literare? Nici Dilema Veche? Aha...Atunci un Catavencu...Macar asta...desi a cam obosit saracul...cu duhul...
Chestia paguboasa e ca am renuntat, de astazi cel putin, sa dau leul acela greu pe Monitorul de Suceava, ziarul care sta de vorba cu oamenii...Sta el de vorba, dar nu inteleg pe ce criterii isi alege interlocutorul...Daca un cotidian „de informatie” de calibrul acestei publicatii (locale) cade in derizoriu...atunci mai ramane sa citesc „Scanteia” la biblioteca si sa ma enervez ca nu vin americanii...
Noroc de rubrica „Presa veche”...Sau o coloram si pe asta?
Stimata redactie: Reveniti la ORIGINAL! Nu intrati in tiparele derizorii ale vremurilor din urma! Aratati ca aveti coloana vertebrala! Gazetaria e plina de „broaste” (DEX-Animal amfibiu, fără coadă, cu gura largă și ochii bulbucați, cu picioarele din urmă mai lungi, adaptate pentru sărit. ◊ ~ râioasă broască nocturnă cu pielea acoperită cu negi, din care, la primejdie, se elimină un lichid iritant. ~ verde brotac. ~-țestoasă reptilă (terestră și acvatică), având corpul acoperit cu o carapace osoasă, sub care își poate trage capul și picioarele în caz de primejdie. Ochi de ~ ochi bulbucați). Nu ingrosati randurile celor mici si aplecati!
Sa citim doar BINE! Sa scrieti ASEMENEA! EXISTATI, deci aveti o datorie fata de noi! Onorati aceasta indeletnicire si cititorii!!!!!!!!!!!
Dragoste, cultura si bun simt – atat va doresc!
11.   Nela trimis de
(14 iun 2011, 13:51:30
Bună cotarla... dar ce să-i faci dacă-i poamă rea. Constantine, lasă că ţi-o fi mai bine fără ea, doar fetiţa să o ai la tine. Aia nu e viaţă pentru un copil, escapade la mare cu mami şi amantul, obligată să lase şcoala etc. Dacă vrea "frumoasă poveste de dragoste" să renunţe la copil... sau poate vrea să mai mulgă ceva lovele de la tatăl copilului?
12.   Corect Armadillo trimis de
(14 iun 2011, 13:51:51
Iti dau perfecta dreptate prietene. Nu am mai cumparat nici eu de mult Monitorul ca nu se merita ,nu are nici finetea necesara....ma intelegi ce vreau sa spun.
Citesc rar cate un articol interesant de pe internet si in rest gunoi cum sunt cam toate articolele lui Rusu asta.
13.   CETATEAN001 PENTRU TINE !!!NU SUNT COSTICA HRITAC trimis de
(14 iun 2011, 18:03:02
SUNT CU TOTUL ALCINEVA CE AM FOST DETECTIV LA MAMAIA CCA 6 ZILE.
13.1  RE: CETATEAN001 PENTRU TINE !!!NU SUNT COSTICA HRITAC trimis de
(14 iun 2011, 20:10:06
Nu sunt eu...sunt altcineva....
14.   Dna NELI CUM ERA DEZMIERDATA ARE DATORII MARII !!! trimis de
(14 iun 2011, 18:17:53
LA SC.Della.SRL 130 milioane vechi la fisc Suceava,Angajata ce iera la magazinul respectiv nu a primit salariul si nici concediu nu a vazut,iar contabila de 5 luni nu a vazut bani dna NELII vedeta zilei fiind administratora acestei societati. Vindea in ultimul timp marfa sup pretul normal sa faca licidare de stoc sa poata sa ramana cu cat mai multi bani in punga.Iar la final indragostita de Lucian Chirintei a lasat si magazinul in paragina si a plecat cica sa duca fata la disney? si acum e la MAMAIA Constanta Romania asta e Disneyu pt ea ?
15.   =))) trimis de
(14 iun 2011, 19:46:21
Limbile astea romana este greulaughingrolling on the floor)
16.   Io...care este... trimis de
(14 iun 2011, 21:28:43
asa de grele cu zilele astea carele traim toti.E tare greu,taica,cu concubinajurili aste cu care ar vrea sa sufere niste copii nevinovati ca mamele lor sunt niste parapante,curve de centura de strica casele oamenilor si duce barbatii lor in disperari de se duc singuri in sinucideri personale.D'aia zic ca care broblema e mai grava decat aia cu  ☭ rile cele rale de musca Tete.D'aia zic cati vine sa te insori cu o femeie gonflabila,d'aia de se umfla de da pe dinafara numai daco umfli...cu gura nu cu vreju,perfect barbatesc...nu te insala,nu te cicaleste,nuti cere euroi ieste ecologica si poti s-o folosesti si ca perna...cand nu te mai tin balamalile care incep sa scartaie de la o vreme,dar d'astea ca ele sunt fidelizante carele nu te lasa la greu...de intrin disperari de spui la un moment dat ca..."nu sunt eu...sunt altcineva"...sa uzim numai debine care e bine pentru toti barbatii disperati.Cineva spunea ca:"Limba noastra-i o comoara"...dar multi dintre noi n-am prea gasit-o...
16.1  RE: Io...care este... trimis de
(14 iun 2011, 22:11:12
Ariel frate tu nu ai gasit-o deloc sau daca ai trecut pe langa ea nu ai bagat-o in seama!!!!!
16.2  RE: Io...care este... trimis de
(14 iun 2011, 22:37:10
Mai,draga, cetatene...Chiar nu te-ai prins ca-o o parodie la postarile "detectivului"de mai sus? E chiar asa de greu de sesizat acest lucru?...ma rog,cum sa te prinzi si tu,ca doar nu esti lapte,nu-i asa,amice? Pace tie...
17.   BUNA SEARA !!! trimis de
(15 iun 2011, 01:53:59
VETI AFLA MAI MULTE AICI DESPRE SOTIOARA MEA !!
18.   Lol trimis de
(15 iun 2011, 08:57:25
Daca mai aveam nelamuriri, comentariul de mai sus le-au spulberatlaughing
19.   O ciuma care macina paginile ziarelor trimis de
(15 iun 2011, 09:18:32
Pacat ca asemenea stiri pot umbrii paginile unui ziar care a acaparat piata judetului.Despre locuri de munca se dau informatii evazive si nu o lista a acestora cum prezinta Monitorul de Botosani. Oare sa fie atat de interesanta o informatie care nu priveste decat acest cuplu ,si atat . Ne scufundam intr-o mocirla si daca televiziunile sint intoxicate de toate mizeriile se vede ca si presa locala e la fel.
20.   APOCALIPTIC trimis de
(15 iun 2011, 11:35:29
mOniTovul SUCEVEAN. M I Z E R A B I L.
21.   Bărbăţime trimis de
(15 iun 2011, 13:43:02
papă viagra nene să fie sătula de o mare....,,poveste de dragoste'' vedeavei tu atunci poveste de dragoste hihihiHA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei