Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 iun 2011 - Anul XVI, nr. 138 (4736)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

La „datorie”

Şeful de post făcea afaceri cu ţigări de contrabandă, în timpul serviciului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful de post de la Buneşti, Vasile Iftimie, în vârstă de 43 de ani, cel care, luna trecută, a fost prins, în uniformă de serviciu, la volanul unei maşini pline cu ţigări de contrabandă, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Iftimie a fost dat pe mâna judecătorilor pentru contrabandă şi abuz în serviciu, această din urmă infracţiune reţinându-i-se întrucât, susţin anchetatorii, în momentul în care a fost prins cu maşina plină de ţigări, la intrarea în municipiul Suceava, şeful de post era în timpul serviciului şi trebuia să asigure ordinea şi liniştea publică pe raza comunei Buneşti.

 

Poliţistul a încercat să fugă pe câmp, fiind placat de colegii de la Rutieră 

Pe data de 19 mai a.c., în jurul orei 14:30, un echipaj al Poliţiei Rutiere a oprit, la intrarea în municipiul Suceava dinspre Rădăuţi, un autoturism Volkswagen, la volanul căruia era şeful de post de la Buneşti, îmbrăcat în uniforma de serviciu.

În maşina lui Vasile Iftimie, a anunţat Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, au fost găsite nu mai puţin de 3.000 de pachete de ţigări, de provenienţă Republica Moldova, cu o valoare de piaţă de circa 30.000 de lei.

Pe comunicatul poliţiei nu apărea însă că şeful de post era îmbrăcat în hainele de poliţist şi că, în momentul în care şi-a dat seama că va fi prins cu ţigările în portbagaj, a luat-o pur şi simplu la fugă pe câmp, fiind nevoie de un placaj serios pentru a fi pus imobilizat.

În timp ce maşina îi era percheziţionată în curtea interioară a IPJ Suceava, şeful de post de la Buneşti a cerut să fie dus la spital, întrucât i s-a făcut rău.

La „Urgenţele” Spitalului Judeţean s-a constatat că agentul-şef principal Iftimie are glicemia scăzută pe fond de stres şi, după acordarea unor îngrijiri medicale, a fost dus înapoi la audieri, la sediul IPJ Suceava.

„Am cumpărat ţigările de la o persoană necunoscută”, ar fi spus Iftimie la audieri, susţin surse judiciare.

Poliţistul a fost arestat preventiv şi se află şi în prezent în arestul instituţiei al cărei angajat este în continuare, până când instanţa va decide asupra vinovăţiei acestuia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful de post făcea afaceri cu ţigări de contrabandă, în timpul serviciului.
 Vizualizări articol: 2638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şeful de post făcea afaceri cu ţigări de contrabandă, în timpul serviciului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fraier... trimis de
(14 iun 2011, 12:53:00
Trebuia sa mearga cu loganul din dotare si cu girofarurile pornite ...si nu il mai oprea politia!!!!
2.   :)) trimis de
(14 iun 2011, 13:34:07
de unde stii ?? poate a mers si in varianta asta:d ce sa faci frate..invatati cu bani multi..cum sa traiasca acum cu doi lei?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei