Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 iun 2011 - Anul XVI, nr. 138 (4736)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

Unul din slugoi contraatacă. Ameninţarea fantomei

Întrucât, în ediţia ziarului dumneavoastră din data de 27 mai, aţi publicat un drept la opinie a numitului Dragoş Sahlean din localitatea Bucşoaia, oraşul Frasin, în care acesta exprimă o serie de minciuni cu scopul vădit de a mă discredita, mă văd nevoit să dau un drept la replică pentru a informa în mod corect cititorii dumneavoastră şi cetăţenii din judeţul Suceava, pentru a nu lăsa impresia că ce debitează individul menţionat poate avea corespondent în realitate.

La vreo câteva zile după „minunata” sărbătoare a Horei Bucovinei de la Bucşoaia, unde s-au cheltuit miliarde grele din bani publici pe o paranghelie marca PDL, probabil ameţit de horă, mici unsuroşi şi bere la pet, de pe o scândură lată, se scoală un slugoi portocaliu cu nume de Dragoş Sahlean şi scrie la ziar că sunt prooroc mincinos, ca am adus bani la tabăra Bucşoaia, dar nu i-am cheltuit, că am furat bani din tabără şi alte prostii închipuite.

Pentru a se edifica sucevenii şi instituţiile abilitate ale statului, voi lua în seamă doar două afirmaţii ale numitului Sahlean din Bucşoaia şi le voi explica, concluziile rămânând a fi trase de aceştia.

1) Slugoiul spune :”Mi-ar fi ruşine să afirm că am obţinut zece miliarde de lei vechi şi de prost gospodar ce am fost nu i-am cheltuit şi au fost retraşi.”. „Domnule Milici, spui că banii nu au putut fi cheltuiţi din cauza <unei nesincronizări cu PD-L>. În curtea cui vrei să arunci pisica moartă, domnule Milici?”

- cât timp a fost director, vreme de 4 luni, Ovidiu Milici şi-a rupt vreo 3-4 perechi de pantofi bătând drumurile pe la Bucureşti cerând bani pentru tabăra Bucşoaia. Totul pe cheltuiala proprie, pe nopţi nedormite, pe umilinţele bătutului şi aşteptatului pe la uşi. Infractoarea dovedită, marcantă membră PDL, ministreasa Monica Iacob Ridzi, nici n-a vrut să audă de Bucşoaia. În schimb doamna Luminiţa Plăcintă, o doamnă demnă de tot respectul meu, chiar dacă este membru PDL, a înţeles necesitatea redeschiderii taberei Bucşoaia şi a alocat în primă fază 14 miliarde de lei vechi, apoi 10 miliarde. Când banii au venit efectiv în conturile DJT Suceava, Ovidiu Milici nu mai era director de 3 luni de zile, director eradomnul Flutur Cristian Andrei. Vă spune ceva numele? Sau n-aveţi tupeul să întrebaţi de ce nu s-au  cheltuit banii? În care curte vopsită portocaliu este pisica, domnule Sahlean?

2) Slugoiul spune: „În urma discuţiilor avute la Primăria Frasin despre acea <lovitură fatală> a taberei Bucşoaia ni s-au furnizat următoarele date: Valoarea de inventar a clădirilor din tabăra Bucşoaia cuprinsă în H.G. Nr. 341 / 2011 este de 43.651.556 lei, iar valorile de inventar care se află la D.J. Suceava de 551.818.366 lei. Vă întreb domnule Milici: unde este diferenţa de 508.156.810 lei? Cine este răspunzător de această diferenţă? Nu dumneata, în calitate de fost director al acestei instituţii?”

- pentru 4 luni cât a fost director, Ovidiu Milici a fost controlat 5 luni de Curtea de Conturi, audit intern, audit extern, au fost trimise toate comisiile pământului, de la protecţia plantelor până la salvarea scarabeilor, şi nu au avut ce să-mi impute. S-a dorit şi se doreşte să i se “facă felul” lui Ovidiu Milici, poate tace din gură, numai că stăpânilor dumitale, domnule Sahlean, nu le prea iese. M-au dat afară din serviciu, m-au jignit, au inventat legende cu şi despre mine trâmbiţate şi de alţi slugoi, însă cu Ovidiu Milici e mai greu. M-am obişnuit cu atacurile mincinoase ale slugilor portocalii, încât acum îi iau la snop, nu pe rând.

 Şi dacă tot urlă în dumneata “spiritul civic”, pe care pretinzi că-l ai, domnule Sahlean, de ce nu faci mătăluţă o plângere penală pentru a vedea cine, cum şi cât a furat din tabăra Bucşoaia? Cu pix, hârtie şi cu date din fişete vă pot ajuta şi eu. Dacă aveţi acest curaj, deşi mă îndoiesc, promit să-mi cer scuze public pentru apelativele(deocamdată meritate) pe care vi le-am adresat. Dacă nu o vei face, nu eşti altceva decât un apostol mincinos şi o slugă pe care să o arate cu degetul oamenii din Frasin şi din judeţul Suceava. Oricum, într-o zi, şi nu e departe ziua când poporul o să scape de stăpânii tăi portocalii şi o să afle lumea adevărul şi în acest caz. Dar până atunci nu vrei mătăluţă să fii un pic înainte?

Curaj, domnule Sahlean! Eu sunt alături de dumneavoastră!

 

Prof. Ovidiu Milici

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unul din slugoi contraatacă. Ameninţarea fantomei.
 Vizualizări articol: 2115 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.23/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 13 voturi
Unul din slugoi contraatacă. Ameninţarea fantomei4.2513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)) trimis de
(14 iun 2011, 11:12:01
waw..cat de mult ma distreaza.. adevarul e ca fiecare baga bete in roate celuilalt..si nici macar tribunalul nu va gasi vinovatul. pacat ca tot omul de rand sufera si nu se poate bucura de o tabara. f trist ce se intampla in tara noastra..dar nici nu mai sunt sperante ca ceva se va schimba vreodata...AMEEEENNNN
1.1  RE: :)) trimis de
(14 iun 2011, 12:48:39
100% adevar graiesti....pacat de tara asta.
2.   Foarte tare ... trimis de
(14 iun 2011, 16:19:32
Metodele folosite acum sunt identice cu cele folosite pe vremea comunistilor pentru reprimarea celor care au curaj si nu sunt de acord cu tot ce se spune la televizor. Cat il priveste pe personajul care a urmat dupa Milici la conducere (si care apare prin poze cu sefii de la o firma de mobila binecunoscuta) sa avem pardon ...
3.   Multe semne de ? trimis de
(15 iun 2011, 09:48:59
cine este Domnul Director Flutur Cristian Andrei ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei