Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 feb 2011 - Anul XVI, nr. 39 (4637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune

PSD Suceava face chetă ca să-i cumpere un costum preşedintelui Băsescu

Joi, 17 Februarie 2011 (13:43:26)

Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD a anunţat că, joi, a început acţiunea „Nu haina îl face pe om”, prin care doreşte ca prin colectă publică să strângă bani pentru a-i cumpăra un costum nou preşedintelui României, Traian Băsescu. Acţiunea se va derula până în data de 25 februarie, ora 12.00. 
Vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că a fost impresionat de declaraţia preşedintelui Traian Băsescu, că ar vrea să aibă un salariu mai mare de 1.100 de euro pentru că nu are voie să aibă costum ros în coate, făcută în urmă cu câteva zile la postul public de televiziune. „Invităm la sediul PSD medicii cărora le-au fost tăiate salariile, profesorii care au fost umiliţi, mamele cărora li s-au tăiat indemnizaţiile de creştere a copiilor, pensionarii care trebuie să plătească CAS, tinerii şi toate categoriile nemulţumite, să doneze o sumă de maximum 2 lei pentru haina preşedintelui Băsescu. Vom face şi o cutie de colectă, ca o cutie a milei. Pe 25 februarie vom trimite costumul la Cotroceni prin curierat rapid, astfel încât acesta să ajungă la timp la domnul Traian Băsescu. Pe 26 februarie este congresul UDMR şi suntem absolut convinşi că până atunci domnul Traian Băsescu va roade în coate şi în genunchi trei sau mai mult costume, la negocieri. Tratăm această acţiune ca pe una foarte serioasă, deşi fondul este chiar tragic”, a declarat Milici.
Acesta a mai spus că ştie că în aceste zile preşedintele României poartă negocieri intense cu UDMR pentru rămânerea acestei formaţiuni la guvernare, alături de PDL şi UNPR. „Soarta acestei naţiuni depinde de congresul UDMR”, a spus vicepreşedintele PSD. 
În ceea ce priveşte marca de costum pe care PSD Suceava o va alege pentru preşedinte, Milici a afirmat că va fi în funcţie de buget, dar şi-a exprimat convingerea că vor fi suficienţi suceveni care vor dona câte 2 lei astfel încât să poată face achiziţia de la firma preferată de Traian Băsescu pentru haine, Hugo Boss. Donaţia PSD pentru preşedinte se rezumă la haine, „de papuci o să ne ocupă mai târziu, papucii o să-i dea tot poporul”. 
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava face chetă ca să-i cumpere un costum preşedintelui Băsescu.
 Vizualizări articol: 502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
PSD Suceava face chetă ca să-i cumpere un costum preşedintelui Băsescu3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei