Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 ian 2011 - Anul XVI, nr. 22 (4620)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Clipe de groază

Bătrână singură, atacată în casă şi tâlhărită de un tânăr de 20 de ani

Vineri, 28 Ianuarie 2011 (14:53:01)

O femeie în vârstă de 69 de ani a trecut prin clipe de coşmar după ce a fost atacată în casă şi tâlhărită de un tânăr care i-ar putea fi nepot. Fapta s-a petrecut miercuri seară, a doua zi poliţiştii reuşind să-l identifice pe autor. Din ancheta oamenilor legii rezultă că victima atacului, Dumitra A., în vârstă de 69 de ani, din comuna Grămeşti, se afla miercuri seară, în jurul orei 18.30, în faţa televizorului. Geamul locuinţei i-a fost spart şi până să se dezmeticească, femeia s-a trezit ameninţată de un individ care avea în mână un patent. De frică, victima i-a dat atacatorului o sumă de bani, după care acesta a fugit, nu înainte de a întrerupe alimentarea cu energie electrică a casei. Abia aproximativ trei ore mai târziu, un vecin al victimei a sunat la 112 şi a sesizat poliţia.
În urma cercetărilor efectuate, anchetatorii de la Poliţia oraşului Siret au stabilit că fapta a fost comisă de Adrian Matei, un tânăr în vârstă de 20 de ani, consătean cu victima. Din cercetări rezultă că acesta a lucrat o perioadă cu ziua la femeie, cunoştea că locuieşte singură, şi, având nevoie de bani, s-a hotărât să o tâlhărească. 
Dacă în reclamaţia iniţială păgubita a reclamat că i s-au furat 250 de lei, suspectul susţine că i-a luat 80 de lei, luându-şi doar suma de care avea nevoie şi lăsându-i restul banilor. 
Poliţia l-a reţinut pentru 24 de ore pe tânărul de 20 de ani, acesta urmând a răspunde penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. 
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână singură, atacată în casă şi tâlhărită de un tânăr de 20 de ani.
 Vizualizări articol: 553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bătrână singură, atacată în casă şi tâlhărită de un tânăr de 20 de ani5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei