Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 ian 2011 - Anul XVI, nr. 22 (4620)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie

CJ Suceava a respins plângerea PSD-iştilor de revocare a hotărârii privind repartizarea banilor la primării

Vineri, 28 Ianuarie 2011 (13:58:03)

Deliberativul judeţean s-a opus, în şedinţa de vineri, revocării hotărârii pe care a luat-o în data de 5 ianuarie a.c. prin care s-au repartizat sumele de la bugetul de stat pentru echilibrarea bugetelor locale, revocare solicitată de grupul consilierilor PSD printr-o plângere prealabilă. Consilierii PSD şi PNL au votat în favoarea revocării hotărârii de Consiliu Judeţean, însă voturile lor nu au fost suficiente. Cum majoritatea în deliberativ este deţinută de PD-L, care a votat împotriva revocării hotărârii, plângerea grupului de consilieri PSD a picat. Social democraţii au avansat şase motive care ar fi trebui să conducă, în opinia lor, la revocarea hotărârii, motive care ţin în special de modul în care a fost convocată şedinţa extraordinară a deliberativului judeţean din data de 5 ianuarie. Motivele au fost demontate de secretarul judeţului, Dumitru Paşniciuc, care a concluzionat că hotărârea privind repartizarea sumelor pentru echilibrarea bugetelor locale a fost adoptată cu respectarea prevederilor legale. Consilierii social democraţi nu au comentat decizia, însă au arătat prin vocea liderului lor, Gheorghe Iacob, că nu au primit în mapele de şedinţă materialul cu răspunsurile la ceea ce au reclamat ei pentru a putea veni cu contraargumente. Aleşii judeţeni ai PSD, dar şi cei ai PNL nu au votat hotărârea privind repartizarea banilor pentru echilibrarea bugetelor locale părăsind sala de şedinţe în semn de protest. Ei au reclamat atunci repartizarea banilor pe criterii politice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava a respins plângerea PSD-iştilor de revocare a hotărârii privind repartizarea banilor la primării.
 Vizualizări articol: 545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CJ Suceava a respins plângerea PSD-iştilor de revocare a hotărârii privind repartizarea banilor la primării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei