Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 ian 2011 - Anul XVI, nr. 1 (4599)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Evaluare

Bălan susţine că şefii de instituţii care nu au fost buni manageri ar putea fi înlocuiţi

Marţi, 4 Ianuarie 2011 (14:25:18)

Şefii de instituţii care nu şi-au îndeplinit cum trebuie actul managerial ar putea fi schimbaţi din funcţii în prima parte a acestui an. Cel puţin aşa susţine secretarul general al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, deputatul Ioan Bălan, care a declarat că în perioada următoare se va proceda la o evaluare a tuturor directorilor de deconcentrate din judeţ. Bălan a spus că sunt o serie de instituţii în care actul managerial lasă de dorit, însă a evitat să de exemple concrete. „Cred că în prima parte a anului este obligatorie o evaluare a şefilor de instituţii şi acolo unde vom considera că nu-şi îndeplinesc cum trebuie actul managerial vom face schimbări fără a ne împiedica de faptul că unii dintre aceşti oameni provin din rândurile PD-L sau au susţinere masivă din partea PD-L”, a afirmat parlamentarul democrat- liberal. Bălan crede că anul acesta, mai mult ca oricând, PD-L este obligat să se implice mai consistent în viaţa administrativă a judeţului. „În campaniile electorale noi am cerut sucevenilor sprijin pentru Consiliul Judeţean, pentru şefii de unităţi administrativ teritoriale iar astăzi nu mai avem nici un fel de scuză să nu ne ducem la capăt promisiunile pe care le-am făcut. Cred în puterea de muncă a primarilor PD-L şi nu numai, cred în puterea de decizie a Consiliului Judeţean şi sunt convins că anul acesta se vor întâmpla lucruri bune la Suceava. Totuşi, părerea mea personală este că avem probleme în anumite instituţii, pe care astăzi nu vreau să le fac publice, avem probleme cu anumiţi manageri şi după evaluarea pe care o vom avea în perioada următoare vă vom spune unde se impun acele schimbări”, a declarat Bălan. El a mai spus că 2011 este un an în care instituţiile statului ar trebui să-şi facă mai mult datoria.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan susţine că şefii de instituţii care nu au fost buni manageri ar putea fi înlocuiţi.
 Vizualizări articol: 1005 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bălan susţine că şefii de instituţii care nu au fost buni manageri ar putea fi înlocuiţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cand scapam de jegurile bolsevice?? trimis de
( 4 ian 2011, 23:00:07
Pazea,cei ce nu sunteti in PDL

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei