Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 aug 2010 - Anul XV, nr. 197 (4488)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unul şi unul

Accident în noapte, între un şofer şi doi pietoni, toţi băuţi

Luni, 23 August 2010 (15:20:07)

Doi pietoni au fost accidentaţi de un şofer în timp ce se deplasau pe marginea drumului, poliţişti ajunşi la faţa locului constatând ulterior că atât conducătorul auto cât şi victimele sale consumaseră alcool. Accidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, aproape de ora 1.00, pe drumul judeţean din satul Bogata, comuna Baia. 
Poliţia precizează că Florin V., în vârstă de 26 de ani şi Dragoş V., de 38 de ani, ambii localnici, în timp ce se deplasau pe partea dreaptă a carosabilului au fost loviţi de un autoturism care venea din spatele lor, impactul petrecându-se în dreptul şcolii generale din sat. La faţa locului au fost găsiţi doar cei doi pietoni, şoferul continuându-şi deplasarea fără să se oprească. Totuşi maşina a fost identificată în timp relativ scurt, şoferul, Dănuţ I., în vârstă de 25 de ani, şi el localnic din Bogata, fiind depistat la domiciliu, la ora 2.45. În urma verificării cu etilotestul a şoferului, făcută la două ore după accident, a rezultat o concentraţie de 0,54 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 
Pietonii, testaţi imediat după accident, erau şi ei în stare avansată de ebrietate, ambii având concentraţii de peste 0,60 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Din fericire aceştia nu au fost răniţi grav, doar Dragoş V. având leziuni care necesită îngrijiri medicale.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident în noapte, între un şofer şi doi pietoni, toţi băuţi.
 Vizualizări articol: 927 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accident în noapte, între un şofer şi doi pietoni, toţi băuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei