Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 iun 2010 - Anul XV, nr. 143 (4434)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În zorii zilei

Scandal cu împuşcături la Salcea

Luni, 21 Iunie 2010 (14:51:22)

Poliţia Salcea a fost sesizată, duminică dimineaţa, în jurul orei 04.14, că în apropierea locuinţei lui S. Ilie din localitate s-a produs un scandal în care au fost implicaţi mai mulţi tineri, iar în urma incidentului două persoane au suferit leziuni ca urmare a împuşcării cu un pistol neletal.
Din primele verificări a rezultat că în jurul orelor 03.00, S. Marcel, de 20 ani, localnic, a avut o altercaţie în faţa unei discoteci din Salcea cu P. Dori de 22 ani, tot din localitate, conflict ce a fost aplanat de poliţiştii locali.
La orele 04.14, P. Dori s-a deplasat cu un autoturism însoţit de mai mulţi tineri la domiciliul lui S. Marcel, unde unul dintre aceştia a folosit un pistol cu bile de cauciuc, trăgând mai multe focuri asupra lui S. Marcel, S. Costel de 23 ani, S. Ionel de 51 ani şi S.M. de 17 ani, toţi din localitate, care au suferit leziuni uşoare. Incidentul s-a produs atât în curtea locuinţei părţii vătămate, cât şi în stradă.
Primii doi au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri medicale, urmând a se stabili diagnosticul cu privire la leziunile suferite şi numărul de zile de îngrijiri medicale. Celelalte două victime prezentau leziuni minore, au refuzat deplasarea la spital şi urmează a fi examinate din punct de vedere medico-legal pentru stabilirea numărului de zile de îngrijiri medicale. Viaţa victimelor nu a fost pusă în primejdie.
În urma măsurilor întreprinse de poliţişti, au fost identificaţi suspecţii implicaţi în producerea scandalului ca fiind N. Alexandru de 21 ani din oraşul Salcea, A. Stelian de 44 ani din municipiul Suceava şi V. Paul, de 30 ani, din comuna Dumbrăveni. Din verificări s-a stabilit faptul că A. Stelian deţine legal un pistol cu bile din cauciuc, pe care l-a folosit în noaptea evenimentului. Pistolul a fost ridicat în vederea efectuării expertizei balistice, iar faţă de persoana în cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de armă neletală fără drept din categoria celor supuse autorizării.
Faţă de N. Alexandru şi V. Paul se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere, loviri sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.


 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandal cu împuşcături la Salcea.
 Vizualizări articol: 1151 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scandal cu împuşcături la Salcea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei