Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 dec 2009 - Anul XIV, nr. 289 (4275)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apel

PDL-iştii suceveni fac apel către PSD-işti la calm şi responsabilitate

Miercuri, 9 Decembrie 2009 (14:16:07)

Democrat- liberalii suceveni, prin vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene, Ilie Vasile, fac apel către PSD la calm şi responsabilitate şi la respectarea ordinii constituţionale amintindu-le totodată că alegerile şi campania electorală s-au încheiat. „De acum trebuie să trecem la rezolvarea problemelor curente ale cetăţenilor, iar cel mai important lucru este formarea guvernului şi depăşirea crizei, prin măsuri economice şi sociale adecvate”, a spus vicepreşedintele PD-L Suceava. El a criticat decizia PSD de a contesta alegerile prezidenţiale arătând că „social- democraţii au hotărât să prelungească şi mai mult criza pentru că ei sunt părinţii crizei”. „Mai mult, ei încearcă în ultimele zile să acrediteze ideea că pot cere din nou suspendarea preşedintelui Băsescu. O nouă mostră de penibilitate a lui Mircea Geoană a fost dată marţi, când s-a proclamat pentru a doua oară preşedintele României, deşi personalităţi marcante din interiorul şi din afara PSD au recunoscut victoria lui Traian Băsescu şi aici i-aş enumera pe Klaus Iohannis, Ion Iliescu şi Vasile Puşcaş, care spunea că este cel puţin jenant pentru România că s-a ajuns la contestarea alegerilor”, a precizat Ilie Vasile.
Vicepreşedintele PD-L Suceava a ţinut să sublinieze că procesul electoral s-a desfăşurat corect în judeţul Suceava şi că toate procesele verbale privind consemnarea rezultatului votării au fost semnate de toţi  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL-iştii suceveni fac apel către PSD-işti la calm şi responsabilitate .
 Vizualizări articol: 783 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PDL-iştii suceveni fac apel către PSD-işti la calm şi responsabilitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei