Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 dec 2009 - Anul XIV, nr. 289 (4275)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Artiştii finalurilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă nu poţi avea noroc şi la bani şi în dragoste, e clar că nu poţi avea noroc şi la fotbal şi în politică. Decât dacă te cheamă Berlusconi, care a avut noroc şi la bani, şi la femei, şi în fotbal, şi în politică! Dar Becali "al nostru"? După ce s-a iţit dindărătul preşedintelui de o noapte, ca un om important al guzganului ce se afla, a pierdut în politică mai spectaculos ca la Middlesbrough. Dar asta era demult, pe vremea lui Olăroiu şi Meme, acum, cu Stoichiţă şi Argăseală, merge pe burtă în Europa League cea săracă, dar mitraliază la potou echipe ca Vaslui sau Craiova, asta după ce îi şuieraseră gloanţele pe la ureche. Nicidecum un fleac, nu l-au ciuruit, precum vorbea „Băse” ca din filme, la alegeri!
Acum, pe final, nu numai Steaua strânge punct după punct, ci şi celelalte fruntaşe strâng rândurile, sprintând pe turnantă. Unirea profită de programul mai lejer, sperând şi în lovitura paralelă de la nemţi. Iniţial, aducerea precipitată de către clujeni a italianului Mandorlini a costat. Nimănui de pe lumea asta nu i se pot cere minuni când este paraşutat la o echipă, fără să aibă o idee despre propriii jucători sau despre cei ai Vasluiului, proximul adversar, în afară de simple discuţii cu Zenga sau Bergodi. Între timp, Mandorlini şi-a făcut lecţiile şi a început să câştige italieneşte, adică exact ce-şi doreau clujenii.
Interesant că pentru a se menţine în frunte, Timişoara are de trecut hopul numit Braşov, întocmai ca la finalul campionatului precedent. Atunci bănăţenii au încasat un gol la spartul târgului şi s-au consolat cu locul secund, refuzând să-şi facă iluzii în legătură cu returnarea punctelor de penalizare. De data asta, oamenii lui Sabău, dacă vor să-şi legitimizeze pretenţiile la titlu, trebuie să învingă sub Tâmpa.
Cât despre Rapid, nimeni nu-l ia în serios, nici măcar propriul patron. De-aia aici e cea mai prielnică atmosferă. Abia dacă vor începe să aibă şanse cu adevărat, se va găsi cineva s-o strice.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Artiştii finalurilor.
 Vizualizări articol: 927 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Artiştii finalurilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei