Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 dec 2009 - Anul XIV, nr. 289 (4275)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Premii

Cumpărătorii de la Iulius Mall, recompensaţi cu cadouri de Moş Crăciun

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

“Să nu închizi telefonul. S-ar putea să te sune chiar Moş Crăciun! Ca să mergi la cumpărături în Iulius Mall Suceava. Pe banii lui, bineînţeles!”, este mesajul adresat celor care au ales să meargă la cumpărături în centrul comercial din lunca Sucevei. Pentru a intra în concurs, aceştia trebuie să cumpere de minim 100 de lei din magazinele Iulius Mall Suceava, în perioada 5 - 24 decembrie 2009, şi să îşi ia talonul de participare de la Centrul Info.
Acestora, Moş Crăciun le poate aduce zilnic un cadou de 300 lei sau un robot PHILIPS, ori poate chiar marele premiu: un VOLKSWAGEN POLO.
Cadoul cel mare, oferit de Iulius Mall Suceava şi dealerul autorizat Auto Mitric, autoturismul Volkswagen, este expus lângă Centrul Info şi mai are de aşteptat 15 zile până îşi va găsi proprietarul.
În funcţie de valoarea cumpărăturilor, cumpărătorii pot primi mai multe taloane pe care să le completeze şi să le introducă în urnă. Apoi, zilnic, la ora 17.00, se extrage un câştigător pentru cadoul de 300 lei şi un altul pentru robotul de bucătărie Philips. Marea extragere de la Tombola Crăciunului va fi în ziua de Ajun, la ora 12.00.
Primii câştigători ai campaniei „Moş Crăciun te invită la cumpărături” au fost extraşi şi vor achiziţiona produse cadou în valoare de 300 lei din magazinele Iulius Mall. Aceştia sunt: Violeta David, Alexandra Vatamanu şi Beatrice Adela Ştiubeian.
Alţi trei clienţi care au cumpărat cadouri pentru cei dragi au câştigat câte un robot Philips: Mariana F. Răcilă, Ana Scheul şi Mihaela Ancuţa Lungu.
De altfel, în Mall, surprizele se ţin lanţ toată luna decembrie – de la paradele lui Moş Crăciun alături de personajele de poveste, coruri de colindători până la concertul extraordinar de colinde care va fi susţinut de Andra pe 16 decembrie, la ora 19.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cumpărătorii de la Iulius Mall, recompensaţi cu cadouri de Moş Crăciun.
 Vizualizări articol: 2369 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Cumpărătorii de la Iulius Mall, recompensaţi cu cadouri de Moş Crăciun3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei