Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 dec 2009 - Anul XIV, nr. 289 (4275)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Boureanu cu fotomodelul lui, Băse cu fotomodelul lui, Columbeanu cu fotomodelul lui etc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viaţa preşedinţilor de ţară ar fi mult mai scutită de deziluzii, dacă s-ar obişnui cu ideea că lumea se plictiseşte relativ repede de ei. Şi nu numai de ei, ci şi de toartele lor, de primele doamne cu alte cuvinte, oricât ar fi astea pline de figuri şi împopoţonate cu boieli şi cu blănuri. Drept dovadă, cine ar fi bănuit că o poză reprezentând un nud al nevestei prezidentului franţuz abia se va vinde, zilele astea, la o licitaţie pariziană, cu 6.000 de euro amărâţi; deşi o fotografie aproape identică s-a comercializat, în aprilie anul trecut, la New York, pe 91.000 de dolari? Permiteţi-mi o remarcă: oare cât de voyeur, de imbecil şi de dezaxat trebuie să fii, ca să dai atâta bănet, doar pentru a ţine în sertar primele ţâţe goale din stat, primele buci goale din stat şi primul păr pubian din stat! Sonată şi idioată lume, pe cuvântul meu!
Să revenim. Aşadar, într-un singur an, o decădere tragică de la 91.000 de dolari la 6.000 de euro! Cum să nu-i crape lui musiu Sarcozică toţi ficaţii de oftică?! Cum să nu se enerveze pe fiecare centimetru din cei 165 cât măsoară pe verticală, cu 11 mai puţin decât consoarta?! Amarnic s-a mai înşelat, dragul de el, crezând că va lua piuitul mondial pe termen lung cu fotomodeliţa lui! Ce-i drept e drept, de luat a luat piuitul, dar l-a luat pe termen scurt. Într-un timp record, lumea s-a săturat de el şi de fotomodeliţa lui. Ca să n-o mai lungim, preşedinţii ăştia de ţară parcă au mintea îngheţată la vârsta de 16 anişori! De când e lumea, candidează la prima funcţie din stat, doar ca să poată da iama în actriţe, în dizeuze şi în fotomodele!
Păcat însă că Sarcozel ăsta nu-şi face drum mai des pe-aici pe la noi, prin micul Paris, că am putea încropi un duel foarte interesant cu posesorii locali de fotomodeliţe. Ar veni şi Boureanu cu fotomodeliţa lui, ar ateriza şi Irinel cu fotomodeliţa lui, apoi şi Băse cu cornuta lui fotomodeliţă europeană, şi în general toţi masculii noştri dominanţi ar apărea cu fotomodeliţele lor de acasă, spre comparaţie şi tragere de concluzii.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boureanu cu fotomodelul lui, Băse cu fotomodelul lui, Columbeanu cu fotomodelul lui etc.
 Vizualizări articol: 1254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Boureanu cu fotomodelul lui, Băse cu fotomodelul lui, Columbeanu cu fotomodelul lui etc5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei