Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iun 2009 - Anul XIV, nr. 128 (4114)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

PNL organizează un marş pentru a-i convinge pe suceveni să se prezinte la vot

Joi, 4 Iunie 2009 (17:29:23)

Preşedintele interimar al Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, Philip Rozopol, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că liberalii vor organiza în cursul zilei de vineri, 5 iunie a.c. un marş pentru conştientizarea sucevenilor faţă de importanţa prezenţei la vot la alegerile europarlamentare. Rozopol a precizat că PNL a prezentat în această campanie cei mai credibili candidaţi pentru Parlamentul European. „Este extrem de important să trimitem cei mai buni oameni în Parlamentul European. Avem nevoie de oameni care să muncească în zona respectivă, care să vină cu iniţiative şi care în acest context să susţină cei 23 de milioane de locuitori ai României şi drepturile lor ca membri ai Comunităţii Europene”, a declarat Philip Rozopol.
La rândul său, Florin Grădinaru, membru al Organizaţiei de Tineret din PNL Suceava, a precizat că marşul liberalilor pentru conştientizarea alegătorilor faţă de importanţa prezenţei la urne va începe la ora 12:00, din faţa Casei de Cultură din Suceava. El a arătat că traseul pe care îl vor parcurge liberalii va fi pe strada Ştefan cel Mare, magazinul Bucovina, Spitalul „Sf. Ioan cel Nou”, cartierele Obcini şi George Enescu, Mărăşeşti, cinematograful Modern, autogară, Piaţa Mare şi Burdujeni.
Florin Grădinaru a precizat că participanţii la acest marş vor avea materiale informative de pe care se va putea citi mesajul „Duminică merg la vot pentru mine şi pentru România. Mergi şi tu”.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL organizează un marş pentru a-i convinge pe suceveni să se prezinte la vot.
 Vizualizări articol: 817 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
PNL organizează un marş pentru a-i convinge pe suceveni să se prezinte la vot2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Omul asta chiar are dreptate! trimis de
( 4 iun 2009, 23:23:22
Vazandu-i pe toti astia pe materialele electorale, pe la tv, imi dau seama ca ROzopol nu vorbeste prostii. Decat defunc tul Stolojan, mai bine Renate Weber, un om care, pe langa latura politica, prezinta si calitati specifice unui om din societatea civila, prezinta incredere si energie pozitiva.

Voi participa si eu la mars. Poate asa vom scapa de portocala putreda din Suceava, aia care pune borduri si ne minte frumos, de mai bine de un an incoace...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei