Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iun 2009 - Anul XIV, nr. 128 (4114)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Calendar

IŞJ Suceava primeşte dosarele de înscriere la titularizare

Joi, 4 Iunie 2009 (17:30:59)

Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava a dat startul înscrierilor la examenul de titularizare, examen care va avea loc pe 15 iulie 2009.
Înscrierile pentru concursul de titularizare se fac până pe 19 iunie, absolvenţii promoţiei 2009 putând depune adeverinţa de absolvire şi valida fişa de înscriere până pe 8 iulie. Inspectorul şcolar general adjunct Virginel Iordache a precizat că, în perioada 22-26 iunie, la IŞJ vor fi verificate şi avizate dosarele depuse, iar între 29 iunie-3 iulie candidaţii îşi vor valida fişa de înscriere prin semnătură.
Concursul de titularizare în învăţământ va fi organizat anul acesta, în premieră, la nivel local, iar conducerea Inspectoratului Şcolar a organizat două centre de examen, unul la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” şi un altul la Colegiul „Al. I. Cuza”. Şcolile arondate celor două centre de examene sunt Colegiul Tehnic „Samuil Isopescul”, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, respectiv şcolile generale Nr. 10 şi 11 din Burdujeni.
Virginel Iordache a declarat că la examenul de titularizare se estimează o participare de aproximativ 1300 de cadre didactice care doresc să ocupe un post de titular în învăţământul preuniversitar sucevean.
„Am solicitat unităţilor şcolare din Suceava, Fălticeni, Rădăuţi şi Gura Humorului liste cu profesorii care vor supraveghea la acest examen. Avem nevoie de 200 profesori supraveghetori. Până pe 12 iunie, directorii unităţilor şcolare din localităţile menţionate vor raporta numele cadrelor didactice, funcţia, specializarea şi angajamentul profesorilor că vor fi prezenţi la unităţile şcolare la care vor fi solicitaţi”, a spus Virginel Iordache. Acesta a mai adăugat că supravegherea la examen va fi una strictă, iar în fiecare sală vor fi distribuiţi câte 2-3 profesori supraveghetori.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului IŞJ Suceava primeşte dosarele de înscriere la titularizare.
 Vizualizări articol: 586 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IŞJ Suceava primeşte dosarele de înscriere la titularizare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei