Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 apr 2009 - Anul XIV, nr. 92 (4078)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evaluare

Flutur declară că „Paştele în Bucovina” a costat Consiliul Judeţean sub 24.000 de euro

Joi, 23 Aprilie 2009 (15:36:48)
Cheltuielile Consiliului Judeţean Suceava pentru programul „Paştele în Bucovina” au fost mai mici de 100.000 de lei, echivalent cu 24.000 de euro, a anunţat şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur. Ca sume mai consistente, la aceste cheltuieli se adaugă contravaloarea oului uriaş din centrul municipiului Suceava, de aproape 18.000 de euro, suportată de la bugetul municipiului Suceava, circa 4.000 de euro taxa de omologare a păştii uriaşe de la Rădăuţi, plătită de la bugetul local, aducerea Luminii de la Ierusalim-20.000 de euro, din sponsorizări, concertul Richard Clayderman- 35.000 de euro acoperit din vânzarea biletelor, asigurarea pentru tablourile din expoziţia Victor Brauner şi pentru steagul liturgic al lui Ştefan cel Mare, de 2.100 de euro, respectiv 1.300 euro, integral din sponsorizări.
Gheorghe Flutur a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că programul „Paştele în Bucovina” a fost un succes care a relansat turismul în zonă şi că acuzele care i-au fost aduse în special pe tema aducerii Luminii Harice de la Mormântul Sfânt din Ierusalim sunt „răutăţi şi interpretări” sau „speculaţii răutăcioase”, unele dintre acestea „poate din invidie”. „Pe unii îi doare că Bucovina s-a ridicat ca zonă de turism”, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean precizând din nou că Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, ÎPS Pimen, a transmis o scrisoare Patriarhului Ierusalimului, Teofan al III-lea, în care menţiona că din delegaţia care va aduce Lumina Sfântă la Suceava va face parte şi Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur declară că „Paştele în Bucovina” a costat Consiliul Judeţean sub 24.000 de euro.
 Vizualizări articol: 1708 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur declară că „Paştele în Bucovina” a costat Consiliul Judeţean sub 24.000 de euro1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei