Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 ian 2009 - Anul XIV, nr. 22 (4008)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Flutur s-a supărat pe angajaţii din aparatul propriu al CJ Suceava

Joi, 29 Ianuarie 2009 (18:03:05)

Angajaţii Consiliului Judeţean Suceava care se ocupă de întocmirea proiectelor de hotărâre care urmează să fie dezbătute în şedinţele deliberativului l-au supărat pe şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur. Acesta s-a declarat nemulţumit de numeroasele greşeli de redactare ale proiectelor care i-au fost semnalate în şedinţa de joi a Consiliului Judeţean, precizând că, în cazul în care astfel de situaţii vor mai apărea, cei vinovaţi vor fi sancţionaţi. Sesizările privind unele greşeli din proiectele de hotărâre i-au fost semnalate lui Flutur de consilierii PSD, Petru Ştirbu şi Mihai Grozavu. Cei doi au arătat că la cel puţin patru proiecte prin care urma să se aprobe organigrama Consiliului Judeţean şi a unor instituţii din subordinea acestuia există neconcordanţe între textul trecut în expunerea de motive şi schema cu structura personalului din instituţiile respective. Greşelile au fost semnalate la proiectele pentru aprobarea organigramei la Consiliul Judeţean, Direcţia de Asistenţă Socială şi Direcţia de Administrare a Domeniului Public.

Greşeala care a făcut deliciul consilierilor judeţeni a fost semnalată de Mihai Grozavu, care a arătat că în proiectul pentru aprobarea organigramei la Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Suceava, o adunare 2 plus 7 ar fi avut ca rezultat 10. Problema semnalată a fost picătura care a umplut paharul, Gheorghe Flutur afirmând că nu va mai accepta astfel de greşeli. „Verificaţi mai bine, că o să vă luaţi sancţiuni de la mine. Şi o să vedeţi că doi plus şapte o să facă 10% din salariu pe o perioadă de trei luni”, le-a transmis Gheorghe Flutur angajaţilor Consiliului Judeţean care se ocupă de întocmirea proiectelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur s-a supărat pe angajaţii din aparatul propriu al CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 2452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Flutur s-a supărat pe angajaţii din aparatul propriu al CJ Suceava4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei