Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 ian 2009 - Anul XIV, nr. 11 (3997)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Muncă

Echipele tehnice ale PD-L şi PSD redactează „Parteneriatul pentru Suceava”

Vineri, 16 Ianuarie 2009 (15:59:23)

Echipele tehnice ale PD-L şi PSD lucrează la redactarea „Parteneriatului pentru Suceava”. Prim vicepreşedintele PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, component al staff-ului tehnic, a declarat, după întâlnirea de vineri, că discuţiile pe marginea parteneriatului care va fi parafat între organizaţiile judeţene ale celor două partide vizează adaptarea la nivel judeţean a Parteneriatului pentru România şi priorităţile de dezvoltare ale judeţului. „Am stabilit ca miercuri, 21 ianuarie, să avem o întâlnire în care să inventariem toate priorităţile, pe care să le susţinem împreună. Vom susţine priorităţile pentru judeţul Suceava prinse deja în programul de guvernare, însă le vom completa şi cu altele noi urmând ca până la finele acestei luni preşedinţii celor două partide să parafeze în mod oficial parteneriatul pentru Suceava. Ce pot să mai spun este că avem în vedere lucruri de importanţă majoră pentru judeţ”, a  declarat Onofrei. Trebuie spus că din staff-ul PD-L mai fac parte secretarul general, deputatul Ioan Bălan, secretarul general adjunct, Cristian Creţu şi vicepreşedintele Niculai Barbă, iar din echipa tehnică a PSD prim- vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene, deputatul Cătălin Nechifor, Eugen Girigan, Corneliu Popovici şi Alexandru Lăzăreanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipele tehnice ale PD-L şi PSD redactează „Parteneriatul pentru Suceava”.
 Vizualizări articol: 450 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Echipele tehnice ale PD-L şi PSD redactează „Parteneriatul pentru Suceava”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Parteneriat pentru VOI, nu pentru NOI! trimis de
(16 ian 2009, 21:41:15
Recunosc: sunt un tepuit. Am votat PDL. Impotriva PSD, forever. Am ajuns sa vad aceasta coalitie contra naturii. Va spun: adio! Tot ceea ce faceti si ati facut este doar in interesul propriului buzunar si pentru "famiglia" voastra. Desi am peste 23 de ani de scoala, mi-e greu sa inteleg de ce organele descentralizate trebuie sa fie conduse politic, de vechili, si nu de profesionisti care ocupa functiile prin concurs. Ultima sansa: sa emigram unde vedem cu ochii. Sa ramana doar securistii si comunistii din esalonul 2 si 3 care ne conduc. Va rog, ultimul sa stinga lumina.
1.1  RE: Parteneriat pentru VOI, nu pentru NOI! trimis de
(17 ian 2009, 11:00:04
Mai voteaza PDL in continuare, si o sa afli tu cum sta treaba. Nu inteleg ce a fost in capul tau cand ai pus stampila pe pocaitul asta jegos si infect care este taranul de oras Onofrei. Sau pe Nelutu Balan, un mare afacerist....Asa ca EI CU EI SI NOI CU VOI!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei