Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 dec 2008 - Anul XIII, nr. 294 (3975)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primăria Suceava „îngheaţă” investiţiile mari din învăţământ

Luni, 15 Decembrie 2008 (15:54:52)

Directorii şcolilor, liceelor şi colegiilor din municipiul Suceava au primit astăzi un avertisment clar, prin care li se cere să se limiteze la maxim cu toate cheltuielile şi mai ales să nu înceapă nici o investiţie fără a avea aprobarea Primăriei.
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a avut astăzi o întrevedere cu toţi directorii şi contabilii şefi ai instituţiilor de învăţământ din municipiul reşedinţă de judeţ, în care i-a mustrat pentru investiţiile demarate în 2008, fără acordul municipalităţii, dar pentru care au cerut bani de la bugetul local.
“A fost an electoral şi multe lucrări s-au făcut peste capul Primăriei. A venit ministrul învăţământului, a zis fă lucrarea asta. A mai mers undeva – fă şi lucrarea aia. S-au făcut, asta este. Tragem linie şi nu ne mai uităm la ce a fost, deşi a fost un haos”, a spus Ion Lungu.
De asemenea, marile investiţii, demarate mai mult în acte, în 2008, sunt sistate în totalitate, până când nu vor fi identificate resursele financiare din care să fie realizate.

Printre marile investiţii care au fost anunţate în 2008, dar pentru care nu este prevăzută încă finanţare se numără extinderile unor corpuri de clădiri la colegiile naţionale Petru Rareş, Spiru Haret, Mihai Eminescu şi o nouă sală de sport la Colegiul Naţional Ştefan cel Mare.
 
Primarul Sucevei a amintit de faptul că în 2008, în baza proiectelor depuse, unităţile de învăţământ sucevene ar fi trebuit să primească 400 de miliarde de lei vechi, din care au ajuns doar 40 de miliarde lei vechi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava „îngheaţă” investiţiile mari din învăţământ.
 Vizualizări articol: 2246 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Primăria Suceava „îngheaţă” investiţiile mari din învăţământ1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei