Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 dec 2008 - Anul XIII, nr. 294 (3975)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mîrza: „S-a dovedit că Stolojan este un om cu probleme”

Luni, 15 Decembrie 2008 (16:39:20)

Liderul PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, a declarat, astăzi, că decizia lui Theodor Stolojan de a renunţa la mandatul de prim-ministru al României, pentru care a fost nominalizat de preşedintele României Traian Băsescu, arată faptul că „acest om are probleme”.
Mîrza a arătat că acest lucru este demonstrat şi de faptul că prim-vicepreşedintele PD-L, Theodor Stolojan, nu este la prima „renunţare”, amintind şi de episodul din anul 2004, când acesta a transferat candidatura pentru preşedinţia României lui Traian Băsescu.
 
El a precizat că îşi doreşte ca noua nominalizare a preşedintelui României pentru funcţia de prim-ministru, Emil Boc, să reprezinte „soluţia viabilă” pentru următorii patru ani, iar coaliţia dintre PSD-PC şi PDL să dureze un întreg mandat. Întrebat dacă parlamentarii PSD îl vor accepta pe Emil Boc drept prim-ministru al României, Gavril Mîrza a precizat că „în principiu, noi am semnat acea convenţie de colaborare, deci nu ar trebui să fie probleme”.
Pe de altă parte, liderul PSD Suceava a arătat că în urma negocierilor în vederea formării viitorului Guvern este posibil ca social democraţii suceveni să obţină câteva funcţii în cadrul ministerelor, la nivel de secretar de stat.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza: „S-a dovedit că Stolojan este un om cu probleme”.
 Vizualizări articol: 813 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza: „S-a dovedit că Stolojan este un om cu probleme”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai intai uita-te in curtea ta Gavriluta trimis de
(15 dec 2008, 17:28:10


Si tu Gavriluta Marza esti un mare mincinos si ti-ai luat teapa. Oricum ai 60 de ani, nu mai e mult si vei fi trecut in linia 2 la PSD Suceava. De ce nu ai avut onoare sa votezi impotriva aliantei cu pdl? Credeai ca vei numi prefectul? Na ca ti-ai luat teapa. Vocea ta nu se aude la Bucuresti! Dar vocea unui parvenit ca Dragnea, un taran din Teleorman, se aude. Asa ca Dragnea si Oprisan isi vor numi prefectii, iar tu vei sta ca un fraier dupa ce ai pierdut mult de tot in 2008. Stai acum si critica-l pe Stolojan, un labil psihic.

Imi pare rau ca te-am votat in vara Gavriluta, dar efectiv flutur e peste tine, macar el merge drept pe un drum sigur, dar tu esti tot o crva comunista. Nu-mi vine sa cred ca ai votat pentru alianta cu pdl, dupa tot razboiul pe care l-ai dus cu ei. Sa-ti fie rusine!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei