Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 dec 2008 - Anul XIII, nr. 294 (3975)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu: Târguiala PDL-PSD va continua până în ianuarie-februarie, premier va fi mâine Oprişan

Luni, 15 Decembrie 2008 (20:24:17)
Coaliţia PDL-PSD a început cu stângul şi dovedeşte amatorism şi incompetenţă, aflându-se într-o târguială care se va prelungi până în ianuarie-februarie pentru împărţirea funcţiilor şi postul de prim-ministru, care va fi ocupat "mâine de Marian Oprişan", consideră liderul PNL, premierul Tăriceanu.

"Coaliţia de stânga PDL-PSD a început cu stângul. Iată câteva întrebări la care răspunsul lor este «nu ştiu»: Cine va fi prim-ministru? Coaliţia PDL-PSD nu ştie. Ieri era Theodor Stolojan. Astăzi este Emil Boc. Mâine va fi Marian Oprişan, şamd. Ce soluţii are coaliţia PDL-PSD pentru ca România să nu fie afectată major de criza economică? Coaliţia PDL-PSD nu ştie. Au un plan de împărţire a fiecărui minister, a fiecărei funcţii, dar nu au un plan pentru a conduce România, nu au nici o soluţie economică realistă", spune Tăriceanu, pe blog.

El arată că nu se ştie nici care sunt specialiştii în economie ai coaliţiei, care pot pune în practică măsuri economice anti-criză şi aceasta probabil că nu există sau, dacă există, "i-au ascuns foarte bine".

"Până ieri spuneau că Theodor Stolojan este cel care ştie economie şi de aceea ar trebui să conducă Guvernul. Astăzi este juristul Boc. Nici nu au trecut 24 de ore de la semnarea pactului PSD-PDL şi aceşti oameni au dovedit că nu au nici cea mai mică idee cum să conducă o economie sau o ţară", spune Tăriceanu.

"Toţi românii pot vedea în aceste zile amatorismul şi incompetenţa guvernului PSD-PDL. Nu au nici un plan economic pentru România. Sunt prea ocupaţi să îşi împartă funcţiile şi să negocieze cine va fi primul-ministru. Cu siguranţă că această târguială se va prelungi în ianuarie şi februarie. Nu vor avea deci timp să pună la punct un plan economic. Nici nu cred că ar şti, chiar dacă ar avea timp", apreciază liderul PNL.

El le sugerează membrilor coaliţiei să continue să pună în practică Planul de creştere economică şi locuri de muncă propus de Guvernul liberal, considerând că măcar în acest fel românii nu vor fi afectaţi major de criză, iar economia României va continua să se dezvolte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu: Târguiala PDL-PSD va continua până în ianuarie-februarie, premier va fi mâine Oprişan.
 Vizualizări articol: 611 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu: Târguiala PDL-PSD va continua până în ianuarie-februarie, premier va fi mâine Oprişan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei