Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 dec 2008 - Anul XIII, nr. 294 (3975)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Xenia Sukinova, Miss World 2008

Rusoaica Xenia Sukinova, o blondă cu ochi albaştri originară din Siberia, în vârstă de 21 de ani, a fost desemnată Miss World 2008 sâmbătă seară, la Johannesburg, unde a concurat cu alte 108 candidate.

Concursul a fost difuzat în 187 de ţări. Ceremonia trebuia să aibă loc pe 4 octombrie, la Kiev, dar a fost reprogramată în Africa de Sud, din cauza conflictului dintre Rusia şi Georgia.

Xenia Sukinova îi succede chinezoaicei Zhang Zi Lin, aleasă Miss World anul trecut, în urma unui concurs care a avut loc la Sanya (China).

Originară din Nizhnevartovsk, în nordul Siberiei, tânăra este studentă la Facultatea de ştiinţe din cadrul Universităţii de petrol şi gaze din Tiumen (Rusia).

Ea este a doua rusoaică ce câştigă titlul de Miss World, după Julia Kuroşkina, în 1992.

Dintre cele 109 candidate au fost desemnate 15 semifinaliste, apoi cinci finaliste, reprezentând India, Rusia, Trinidad şi Tobago, Angola şi Africa de Sud.

Înainte de anunţarea rezultatelor, tinerele candidate, cu vârste cuprinse între 17 şi 25 de ani, au defilat în ţinute create de designeri sud-africani şi jamaicani.

Miss World trebuie să se prezinte timp de un an ca o frumuseţe în slujba cauzelor umanitare, acesta fiind obiectivul principal al concursului. Şeful Comitetului Miss World a indicat că Zhang Zi Lin a reuşit să strângă în 2008 fonduri de 30 de milioane de dolari.

Johannesburg, capitala economică a Africii de Sud, a profitat de acest concurs pentru a prezenta aspectele pozitive ale ţării, pentru a-şi îmbunătăţi imaginea de destinaţie turistică de clasă şi pentru a elimina trista reputaţie de megalopolă violentă.

Africa de Sud va organiza în 2010 prima Cupă mondială a fotbalului din istoria continentului african.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Xenia Sukinova, Miss World 2008.
 Vizualizări articol: 2751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Xenia Sukinova, Miss World 20080.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei