Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 dec 2008 - Anul XIII, nr. 294 (3975)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Tare n-are noroc în dragoste preşedintele nostru

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Încăpăţânat mai este neamul din care facem parte; încăpăţânat şi cu o predilecţie aparte pentru a încălca legile. Iar acum, bucuria lui: pe lângă legile naţionale, s-a ivit pleaşca de-a le strivi sub talpă şi pe cele continentale. Şi ce dacă regulile stricte ale comunităţii europene, rostite de domnii pedagogi de la catedra Bruxelles-ului, prevăd sacrificarea porcului conform unei teorii clare, având ca punct de rezistenţă anestezia animalului? Şi ce dacă suntem ameninţaţi cu scăderea notei la purtare? Ia nu ne mai osteniţi cu Brucselul ăsta crescut la pension! Ei cu Brucselul, noi cu purcelul! Adă ţuica şi iataganul, bade Vasile, că noi tot cum ştim de-o mie de ani o să-i facem purcelului felul!

Dacă în apetitul pentru ignorarea legilor nu mai este vreo surpriză, mă miră totuşi lipsa de compasiune faţă de porc, ale cărui suferinţe la sacrificare îţi ridică părul de pe braţe şi de pe cap. Datorăm mai mult respect porcului, care rămâne totuşi principalul animal de companie al românului, chiar dacă pe o perioadă relativ scurtă, de numai un an. Nu-mi pot explica totuşi cum de corul sinistru de guiţături, care te cutremură în zilele de crimă organizată porcină, nu mişcă nici un atom din mila românului.

O apărătoare a barbariei strămoşeşti de ucidere a porcului se arată şi fosta consilieră prezi, actuală parlamentăriţă, Nuţi Udrea, care a asistat personal la o astfel de mătrăşire, anul trecut cam pe vremea asta. Tare i-a mai plăcut ei toată execuţia, martorii spunând că a avut chiar un orgasm greu mascat; iar în timpul postludiului, la un şorici dublu, şi-a exprimat regretul că Brucselul ne strică orânduiala, cu anesteziile lui neavenite.

Nu ştiu cum, dar de câte ori o aud pe blonda prezi Nuţi, mă duce gândul la înţelepciunea aia: „Dacă tac, poate că par proastă. Dacă deschid gura, înlătur orice dubiu.” Tare n-are noroc în dragoste prezidentul Băsescu!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tare n-are noroc în dragoste preşedintele nostru.
 Vizualizări articol: 1330 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Tare n-are noroc în dragoste preşedintele nostru4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei