Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 oct 2008 - Anul XIII, nr. 251 (3932)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Susţinere

Mîrza se oferă să-l sprijine pe Flutur să obţină bani la CJ

Vineri, 24 Octombrie 2008 (15:38:11)
 Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Gavril Mîrza, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, i-a sugerat, vineri, actualului preşedinte al CJ, Gheorghe Flutur, să meargă la primul ministru Călin Popescu Tăriceanu şi să solicite alocarea de fonduri pentru plata diferenţelor salariale ale angajaţilor de la Direcţia de Asistenţă Socială. „Dacă are nevoie de susţinere, îl susţinem”, a declarat Gavril Mîrza. El i-a reamintit actualului preşedinte Gheorghe Flutur că vechiul CJ nu a repartizat sumele bugetare, ci „a acceptat împărţirea făcută de Petrică Ropotă, la Direcţia de Finanţe Publice, discipolul preşedintelui PDL Suceava, Flutur Gheorghe”. „În cadrul CJ s-a adoptat un buget cu votul inclusiv al consilierilor PDL şi s-a adoptat un buget atât cât a fost repartizat de Guvernul Alianţei D.A. Nu puteai să împarţi altceva. Banii n-au plecat în altă parte, iar la CJ s-au repartizat bani şi la un capitol care se cheamă co-finanţare la proiectele cu finanţare europeană. În şedinţa trecută s-au luat o parte din fondurile de acolo şi s-au dat la <cornul şi laptele>, doar nu s-au adus bani de acasă de la Flutur sau de la Cadariu pentru corn şi lapte. S-a făcut o simplă rectificare de buget, care a fost marele efort cu care se laudă cei de la PDL?”, a spus liderul PSD. Gavril Mîrza a mai precizat că acuzele lui Gheorghe Flutur legate de aprobarea majorărilor salariale pentru angajaţii de la Asistenţă Socială sunt nefondate deoarece acestea au fost câştigate de salariaţi în cadrul negocierii contractului colectiv de muncă. Sumele necesare majorărilor salariale nu aveau cum să fie prinse în buget deoarece, a explicat Mîrza, bugetul a fost votat în luna noiembrie a anului trecut, iar contractul colectiv de muncă a fost negociat în decembrie.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza se oferă să-l sprijine pe Flutur să obţină bani la CJ.
 Vizualizări articol: 1584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Mîrza se oferă să-l sprijine pe Flutur să obţină bani la CJ3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Intrebare trimis de
(24 oct 2008, 16:42:31
ciudat , acum cateva zile , erau bani pentru diferentele salariale ale directiei

apoi brusc , nu au mai fost sa vedeti minune ..cu mari eforturi facute de un mare specialist acestea vor reaparea, brusc exact inainte de alegeri

de ce panicati lumea degeaba cand toti stiu ca acesti bani exista si nealocarea a fost la ordin???
2.   Intrebare pt monitorul trimis de
(24 oct 2008, 16:45:46
de ce acceptati ca ziarul dumneavoastra sa fie absolut inaccesibil (pe internet)personalului de la directia copilului?

e mai bine de o luna de cand oamenii sunt lezati de acest drept la informatie, fiind singurul ziar cu aces "interzis"
2.1  RE: Intrebare pt monitorul trimis de
(24 oct 2008, 17:49:08
Stimata doamna, cunoastem problema expusa de dvs. Am fost sesizati inca de la inceputul saptamanii, am facut verificari dar restrictionarea accesului dvs pe site-ul ziarului nu depinde de noi. Am luat legatura cu furnizorul dvs de internet, iar daca si acolo totul este in regula, ramane doar varianta ca accesul sa va fie restrictionat chiar din interiorul institutiei in care lucrati.
3.   Fara cuvinte trimis de
(24 oct 2008, 21:47:55
Citesc si ma minunez...Am citit articolul si nu pot sa cred ca un om aflat in deplinatatea facultatilor mintale poate sa faca o asemenea expunere....Rusine!!!

Cat despre problema accesului la interet in institutia publica .....este problema existentiala cu care se confrunta cei de acolo?De fapt au doua probleme-cresterea salariilor si accesul la Monitorul....Nu generalizez,dar imi exprim regretul ca exista persoane care gandesc asa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei