Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 oct 2008 - Anul XIII, nr. 251 (3932)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Premieră

UPC a lansat televiziunea digitală la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din România, UPC, a lansat televiziunea digitală prin cablu şi la Suceava. Cu acest nou serviciu, clienţii UPC au acces la peste 100 de programe, la preţuri avantajoase şi o calitate deosebită a imaginii şi sunetului, fără antenă de satelit.

De asemenea, UPC a lansat şi Digital Video Recorder, un nou serviciu cu valoare adăugată, care împreună cu televiziunea digitală va revoluţiona comportamentul de consum media şi modul în care oamenii îşi petrec timpul în faţa televizorului. Sistemul digital oferă o serie de beneficii, cum ar fi imagine şi sunet de calitate foarte bună, decodorul digital are ieşire de sunet digitală pentru recepţia Dolby Surround, grilă pentru toate gusturile, mai variată şi mai bogată ca număr de programe, posibilitatea împachetării pe tematici, precum şi posibilitatea împachetării cu celelalte servicii oferite de UPC - internet şi telefonie, posibilitatea codării anumitor canele şi opţiunea de control parental, ghid electronic de programe (EPG), recepţionarea mai multor posturi radio şi simplitate la instalare, fără antenă de satelit sau alte cabluri suplimentare.

Opţiunea DVR se bazează pe cele mai performante tehnologii, clienţii UPC având posibilitatea de a înregistra programele TV favorite, stocând până la 65 de ore sau 160GB şi, de asemenea, pot opri, derula şi relua emisiuni transmise în direct.

„Acest serviciu de televiziune digitală este foarte accesibil pentru clienţii UPC, deoarece aceştia trebuie să facă doar un act adiţional la contractul existent, care conţine şi setul MediaBox, ce poate fi instalat foarte simplu prin conectarea la cablul pe care-l au deja. Totodată, pe lângă grila bogată de canale digitale, clienţii vor putea beneficia în continuare şi de serviciul analogic pe celelalte televizoare ce nu sunt conectate la MediaBox-ul digital”, a declarat managerul naţional de marketing al UPC, Lucian Lupaşcu.

Serviciul de televiziune digitală este disponibil în trei pachete, mai exact Digital TV Small, ce are 64 de canale, inclusiv HBO MaxPak la preţul de 45 de lei şi 50 de lei cu DVR, Digital TV Medium, ce cuprinde 103 canale şi costă 40 de lei fără DVR şi 60 de lei cu DVR, şi Digital TV Large, ce are 109 canale, care costă 65 de lei fără DVR şi 80 de lei cu DVR.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UPC a lansat televiziunea digitală la Suceava.
 Vizualizări articol: 3839 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
UPC a lansat televiziunea digitală la Suceava3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nelamuriri trimis de
(24 oct 2008, 16:12:57
N-am inteles bine... pretul de 45 sau 50 de RON cu tot cu internet..sau internetul are un pret separat? Chiar va rog, cei care aveti UPC, sa ma lamuriti ca as vrea sa-mi schimb televiziunea.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei