Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 iul 2008 - Anul XIII, nr. 156 (3837)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Captură

Autorul crimei de la Burdujeni, prins la Botoşani

Duminică, 6 Iulie 2008 (14:57:49)
Autorul crimei de la Burdujeni, comis asupra tinerei în vârstă de 18 ani, din comuna Pătrăuţi, al cărei cadavru a fost găsit cu o săptămână în urmă, pe dealul de la ieşirea din Suceava înspre Plopeni, a fost prins în cursul zilei de sâmbătă. Maricel Brânză (23 de ani), din comuna Hăneşti, a fost dus duminică în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, urmând a fi încarcerat în arestul Poliţiei. Brânză a fost prins la Botoşani, urmare a unei acţiuni comune, coordonată de ofiţeri de poliţie din cadrul IPJ Suceava, în care au fost angrenate forţe din cadrul IPJ Suceava, SIPI Suceava, DGIPI Bucureşti şi IPJ Botoşani.Botoşăneanul era dat în urmărire generală, fiind acuzat de trei violuri, unu la Botoşani, două la Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorul crimei de la Burdujeni, prins la Botoşani.
 Vizualizări articol: 1923 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Autorul crimei de la Burdujeni, prins la Botoşani5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FELICITARI POLITIEI! trimis de
( 6 iul 2008, 15:03:05
FELICITARI POLITIEI!!!!CAM MULT A DURAT...
2.   Sdas trimis de
( 6 iul 2008, 16:38:11
mihaela iacobet salcea suceava
3.   Baiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trimis de
( 6 iul 2008, 17:22:19
Ziaristul lui Peste,stai un pic ca e suspect de crima. Cum l-au prins daca nici macar nu a fost audiat. Idiot mai esti!!!!
4.   Din nou! trimis de
( 6 iul 2008, 17:41:22
Din nou, ofiterii criminalisti ai Sucevei au dovedit profesionalism, competenta si, mai ales, operativitate! Impreuna cu procurorii ce au participat la operatiunile de aflare a autorului crimei, merita felicitari!!! In rest, daca legislatia va ramane la fel de blanda, iar aplicarea ei destul de greoaie datorita prevederilor care intarzie condamnarea infractorilor, acesti ofiteri care au dovedit profesionalism rezolvand cazuri grele, vor fi coplesiti de acest fel de evenimente!Politicienii au obligatia sa nu ignore escaladarea infractiunilor de orice fel, dar mai ales a celor de o gravitate exceptionala cum a fost aceasta!
4.1  RE: Din nou! trimis de
( 7 iul 2008, 08:29:05
Tovarese militian. Nu l-au gasit cei de la Suceava ci DGIPI Bucuresti .
5.   DUMNEZEU trimis de
( 6 iul 2008, 22:04:39
Ati vazut ca DUMNEZEU nu a lasat adevarul coplesit de minciuna si criminalul a fost prins....!
5.1  RE: DUMNEZEU trimis de
( 7 iul 2008, 08:33:20
Daca Bunul Dumnezeu vrea sa-si continue lucrarea, te ia pe tine, un gelos patologic si un infumurat, si te trimite la mama dracului!
6.   Pt,dorin trimis de
( 6 iul 2008, 22:25:18
dupa ce ai dat dovada ca nu ai fost mai mult decat un animal il mai bagi pe dumnezeu.de ce nu ai fost crestin cand ai facut crize de prost acum te-ai trezit ca esti crestin.tu ar trebui sa taci.si sa-ti fie rusine .o fata amurit pt ca tu ai fost mare macio.
7.   Comentariu trimis de
( 6 iul 2008, 22:51:23
8.   Dumnezeu so ierte trimis de
( 6 iul 2008, 23:28:21
mah dreptate in romania cam greu.....dar nu tre sa judecam noi pe altyy....(pt daniel).....Dumnezeu s-o ierte......si sa o lasam sa se odihneask in pace....(mie una sincer mie frik sa ies din casa)....cine stye caty criminali din astya sun in libertate....
9.   Mult prea trist trimis de
( 6 iul 2008, 23:56:05
macar au facut ceva bun si politistii astia k inafara de fat amenzi j de luat date nu redeam k mai stiu...in tara asta de c***t pot sa furi o paine sau dai in cap, eventual mai si omori pe cineva tot aceeasi pedeapsa o primesti...in primul rand iubitul fetei e vinovat, mai ales din punct de vedere moral, pentru k daca o iubea atat de mult nu ar fi lasato singura...si in al doilea rand e vinovat pentru k este un idiot!!!!cum sa lasi tu o fata singura undeva in pustietate noaptea ce minte bolnava tre sa ai??????

Oare ala gandeste???totusi ???

in ziua de azi iti e frica sa mai iesi pana la coltul blocului sa fumezi o tigara...si tot te intrebi...BA, dak vine unu si imi da in cap...oare trebuia sa imi las telefonul acasa???oare trebuia sa las si banii???sau mai bine stam toti in casa si privim infractorii cum ne trec pe sub nas si eventual ne mai rad si in fata ...?????

NU SE MAI POATE ASA!!!!
10.   "felicitari" comentatorilor trimis de
( 7 iul 2008, 10:39:18
:( Felicitari celor ce au postat un comentariu la acest articol!E fain ca mereu cand citesc comentariile sunteti nemultumiti de ceva, acuzati si jicniti ba pe unul , ba pe altul( cam mult a durat,ziaristul lu peste, idiot, ati vazut ca asa a fost ...etc)Ma intreb cu ce suntem noi mai buni decat ceilalti? Ia sa vina si peste tine o nenorocire sa vad atunci ce faci.Vad ca toti stim sa dam din gura si atat.N-as vrea sa amutesti trecand si tu printr-o incercare din asta...dar "asa imi place" cand vad cat de crestini suntem si ce mult ne iubim aproapele! ca sa mai zic de iubit dusmanul ?...Vad ca stim de Dumnezeu dar cine mai asculta azi de El?...si cum sa nu se intample atatea cand Il ignoram? (la faza cu dusmanul: care a inteles si vine acum sa intrebe "si acum sa il iertam?" ??? ..hai ca ma astept si la asa ceva de la voi...) sad
11.   Adevarul trimis de
( 7 iul 2008, 10:39:43
a fost prins de un agent din botosani fraierilor nu vorbiti prostii ,
12.   Adevarul trimis de
( 7 iul 2008, 10:41:58
cei ddin suceava erau la iarba verde
13.   Felicitare trimis de
( 7 iul 2008, 10:49:00
sa fie recompensat pol din botosani cu sume banesti , nu felicitati cei din suceava care nu au avut nici o treaba
14.   Felicitare trimis de
( 7 iul 2008, 10:49:53
sa fie recompensat pol din botosani cu sume banesti , nu felicitati cei din suceava care nu au avut nici o treaba
15.   Pentru dorin trimis de
( 7 iul 2008, 10:58:17
nu trebuia sa o lasi sa coboare din masina mai ales ca stiai ca nu are bani la ea nu trebuie sa fii cu constiinta incarcata dumnezeu sati dea putere sa treci peste durere
16.   BBTSV trimis de
( 7 iul 2008, 11:01:31
eu va felicit pe voi ca sunteti asa de desteptihappy si va faceti timp sa mazgaliti si voi cate o vorba pe aci!!Daca as putea v-as da si o recompensa si v-as duce la iarba verde.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei