Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 apr 2008 - Anul XIII, nr. 83 (3764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Preocupare

Primarul Lungu nu vrea „băieţi deştepţi” în bazarul Suceava

Marţi, 8 Aprilie 2008 (17:00:18)
Primarul de Suceava, Ion Lungu, şi-a exprimat, marţi, preocuparea pentru viitorul bazarului din Lunca Sucevei şi i-a asigurat pe comercianţii care îşi desfăşoară activitatea aici că este foarte interesat să asigure un loc de muncă „celor mulţi din bazar”.În acest context, Lungu l-a acuzat de demagogie pe contracandidatul său de la PSD, Ovidiu Donţu şi i-a transmis acestuia că singurul interes pe care l-a arătat în legătură cu soarta bazarului, în cei 4 ani de mandat de consilier local, a fost doar cel legat de schimbarea modului de administrare. Astfel, Ion Lungu a spus că nu numai că Donţu nu s-a numărat printre consilierii care au votat pentru modernizarea bazarului, dar a şi propus, încă din noiembrie 2004, schimbarea formei de administrare, de la închiriere la concesiune. „Concesiunea se poate face doar prin licitaţie publică şi comercianţii din bazar nu pot fi asiguraţi că vor lua suprafeţele pe care au chioşcurile. Este o şmecherie ieftină prin care băieţii deştepţi, clientela PSD, să ajungă în bazar”, a declarat, în conferinţă de presă, Ion Lungu. Acesta a spus că modernizarea acestui complex comercial a fost decisă de primărie pe de o parte pentru a asigura condiţii civilizate celor care lucrează acolo şi pe de altă parte pentru a obţine autorizarea bazarului, din punct de vedere a condiţiile de mediu impuse de normele europene.„Pe mine mă interesează ca în bazar să fac un soi de protecţie socială, să putem asigura un loc celor mulţi din bazar. Concesiunea înseamnă licitaţie publică, poate să vină un băiat isteţ de la Bucureşti şi să concesioneze tot bazarul. Licitează şi nu ai ce să-i faci. Mă interesează soarta celor mulţi, de a asigura un loc de muncă celor mulţi din bazar”, a mai spus primarul Ion Lungu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Lungu nu vrea „băieţi deştepţi” în bazarul Suceava.
 Vizualizări articol: 2011 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul Lungu nu vrea „băieţi deştepţi” în bazarul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine! trimis de
( 8 apr 2008, 17:20:22
Nu mai potzi tu de grija celor multi,bhai Lungule!De asta ai facut rahatul asta de copertina in bazar care ne enerveaza pe totzi?Ne-ai intrebat si pe noi ce parere avem? Acuma faci circ electoral,pt prostime...dar nu mai merge bah!! Nu ne mai prostesti!
2.   MINCIUNI ELECTORALE MARCA LUNGU trimis de
( 8 apr 2008, 17:28:09
BAH UMFLATULE DE LA PRLIPCA,TARANOIULE CE MAGHERNITA AI RIDICAT IN BAZAR.?INTRADEVAR NU SE VEDE URAT ACUM.AI **** IN MIJLOC RAHATU ALA DE COPERTINA SI TE DAI MARE CA TE INTERESEAZA DE BAZARISTI.TE DOARRE IN****CUM TE-A DURUT PAna ACUM SI CU CEILALTI DIN ORAS.PARCA SUNTEM IN 1944 CAND AU BOMBARDAT GERMANII BUCURESTIUL.VEZI CE ESTE LA SCHEIA CA DOAR PE ACOLO CRED CA MERGI SI TU.DACA PE MARZA IL DOARE IN COT MACAR DEMONSTREZI TU CA ESTI GOSPODAR.NU MAI LATRA ATATA SI MACAR ACU CA E CAMPANIE FA CEVA IN ORASUL ASTA .
3.   Amintiri din prostie... trimis de
( 9 apr 2008, 09:04:15
Se pare ca Ionica al nostru face politica dupa amintirile din copilarie:

"Decat codas la oras... mai bine in satul meu fruntas"

Tineti-o tot asa!!!

Poate ajungem sa ne raportam si la ceva de valoare...

Europa? in stilul asta in 100 de ani
4.   Eu cu cine votez? trimis de
( 9 apr 2008, 14:49:02
PD-L E CEL MAI MIC RAU POSIBIL !

NU CRED CA SUNT OAMENI CU CAPUL PE UMERI SI NEIMPLICATI POLITIC CARE SA VOTEZE CU PENALII DE LA PNL ( TARICEANU - TAXA DE PRIMA INMATRICULARE, REMES - CALTABOS, CIOROIANU - YES OF COURSE, NORICA NICOLAI - CU CELEBRELE EI NEPOATE, VOSGANIAN CU EXPLICATIILE LUI TAMPE, ORBAN - ACCIDENT PE TRECEREA DE PIETONI ). SCARBE !

SI TOT SCARBE SI PENALI SUNT SI LA PSD: ILIESCU, VANGHELIE - CARE ESTE, NASTASE CU DOSARELE LUI PENALE, GEOANA PROSTANACUL. COMUNISTI JEGOSI.

NU E NICI PD-L IMACULAT, INSA SUNT MULT MAI PUTINI CORUPTI SI COMUNISTI JEGOSI ROSII CA IN PSD SAU PNL.

PSD SI PNL SE VOR ALIA INAINTE DE ALEGERI, ASA ZICE CRIN ANTONESCU, SECRETARUL PNL. VA E FRICA ? NICI IMPREUNA, REUNITI IN CARDASIE SUB STEAGUL ROSU, NU VETI REUSI SA-I OPRITI PE PORTOCALII.

AVEM NEVOIE DE SCHIMBARI IN CONSILIUL JUDETEAN SI IN CONSILIUL LOCAL, SUNT UNII CARE AU PRINS MUCEGAI DE CAND STAU ACOLO.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei