Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 apr 2008 - Anul XIII, nr. 83 (3764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decisiv

Lungu, ultimul cuvânt la lista candidaţilor PDL pentru Consiliul Local Suceava

Marţi, 8 Aprilie 2008 (16:50:14)
Lista de candidaţi PDL la Consiliul Municipal Suceava, aprobată marţi în Biroul Permanent al Organizaţiei Municipale, a fost supervizată de candidatul partidului la Primăria Suceava, Ion Lungu. Lungu a apreciat, într-o conferinţă de presă, că lista este “echilibrată, reprezentativă, fiind reprezentate toate cartierele, aproape toate profesiile, inclusiv comercianţii din bazar, organizaţiile de femei, tineret şi studenţi”. Lungu a declarat că au fost aleşi candidaţii pentru toate cele 23 mandate de consilieri municipali şi cei 6 de rezervă. PDL Suceava îşi propune ca la alegerile locale din iunie să câştige minim 10 mandate de consilier.În ceea ce priveşte situaţia politică a primarului Ion Lungu, acesta a spus că încă este membru PNL deoarece foştii săi colegi de partid nu l-au înştiinţat în scris că l-ar fi exclus, iar implicarea sa în stabilirea listelor pentru Consiliul Local a fost în calitate de candidat la funcţia de primar şi nu de preşedinte de organizaţie, aşa cum se speculează. Totodată, el a precizat că nu a „tulburat apele la PDL” şi nu a venit cu colegi din PNL pe care să-i impună pe liste. „Chiar dacă au fost foarte mulţi doritori să mă urmeze din PNL, n-am încurajat acest lucru tocmai pentru a da şansa celor care au muncit în PDL să poată obţine un post de consilier. Cei din PNL ar fi dorit un post de consilier, dar n-am putut să fac acest lucru din respect pentru oamenii pe care i-am găsit aici şi care au muncit în PDL. N-am venit să destabilizez PDL, am venit să închegăm o echipă şi să câştigăm alegerile. În afară de fratele meu, nu am venit cu alţi oameni”, a spus primarul. Întrebat asupra motivelor care la+u dus la PNL, Lungu a răspuns: „Cariera mea politică va fi strâns legată de a lui Gheorghe Flutur. Voi rămâne până la capătul carierei mele politice alături de Gheorghe Flutur”.   
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu, ultimul cuvânt la lista candidaţilor PDL pentru Consiliul Local Suceava.
 Vizualizări articol: 763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu, ultimul cuvânt la lista candidaţilor PDL pentru Consiliul Local Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "pana la sfarsitul....." trimis de
( 8 apr 2008, 20:43:43
ASA SA FIE!

ANUL ASTA VI SE TEMINA AMANDORURA CARIERA POLITICA SI POATE INCEPETI LA AIA DE LA POJORATA CA DNA-UL NU VA TINE LA NESFARSIT DOSARELE ALEA IN SERTAR.

CHIAR CREDETI CA SUCEVENII SUNT PROSTI SI PAMAPALAI?!

VETI VEDEA CA NU!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei