Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mar 2008 - Anul XIII, nr. 70 (3751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Surprinzător

PDL acuză Consiliul Judeţean Suceava că are conturi secrete

Luni, 24 Martie 2008 (16:00:56)
Deputaţii PDL de Suceava Dumitru Pardău şi Romică Andreica au acuzat, luni, Consiliul Judeţean Suceava că are conturi secrete cu bani din creditul de 86 milioane de euro, cu garanţie guvernamentală, luat pentru programul Suceava – Utilităţi şi mediu la standarde europene. Conform celor doi parlamentari, suspiciunile democrat-liberalilor au pornit de la faptul că instituţia Consiliului Judeţean a efectuat plăţi în lei prin bănci comerciale şi nu prin Trezorerie, aşa cum ar spune legea. „Cum au reuşit cei de la CJ să facă plăţi în lei altfel decât prin Trezorerie, având în vedere că după Legea 354 din 2007 este inacceptabil să faci în România plăţi în lei altfel decât prin Trezorerie? Suspectăm înfiinţarea unor conturi secrete ale CJ şi chiar şi ale Bucovinei Ecoterm Gaz, societatea care gestionează Utilităţi şi mediu”, a declarat, în conferinţă de presă, deputatul Andreica. Acesta a afirmat că planează „un semn de întrebare” şi asupra  TVA primită de Bucovina Ecoterm Gaz, „ practic o firmă căpuşă creată pentru a beneficia de TVA şi a înşela statul”. Aceeaşi îngrijorare pentru gestionarea banilor publici a arătat şi deputatul Dumitru Pardău, de profesie economist.„Din informaţiile noastre, Consiliul Judeţean a deschis conturi în lei la alte bănci din judeţul Suceava decât la Trezorerie. Dacă au deschis aceste conturi, să ne spună dacă s-au făcut plăţi din aceste conturi şi ca reper le dăm data de 13 iunie 2007, când aproximativ 100 de miliarde s-au plătit de CJ către Bucovina Ecoterm Gaz din contul deschis la BCR. Vrem să ştim dacă este adevărat pentru că în felul acesta se aduc prejudicii locuitorilor judeţului Suceava”, a declarat Dumitru Pardău. La această oră, PDL mai are în Consiliul Judeţean Suceava trei consilieri şi un vicepreşedinte, pe Eugen Uricec.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL acuză Consiliul Judeţean Suceava că are conturi secrete .
 Vizualizări articol: 726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PDL acuză Consiliul Judeţean Suceava că are conturi secrete0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei