Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 mar 2008 - Anul XIII, nr. 62 (3743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Precizări

PSD şi PNL Suceava nu vor supermarket la Spitalul de Urgenţă

Vineri, 14 Martie 2008 (16:20:17)
Consilierii judeţeni suceveni din PSD şi PNL au declarat, vineri, că nu sunt de acord cu înfiinţarea unui supermarket în curtea Spitalului de Urgenţă Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava şi au afirmat că nu vor aviza o cerere făcută de conducerea unităţii în acest sens.Consilierul judeţean PSD Carmen Agoutin, a declarat că Spitalul Judeţean Suceava a solicitat avizul consiliului pentru înfiinţarea, în curtea spitalului, a două centre de sănătate mintală, pentru copii şi adulţi, care ar putea fi finanţate de firma care administrează reţeaua de supermaket-uri Plus. Astfel, în schimbul alocării unei suprafeţe de 4.800 de mp în curtea spitalului pentru construcţia unui magazin, firma ar urma să finanţeze construirea celor două centre de sănătate mintală şi să plătească, lunar, o redevenţă de 40.000 de euro.Agoutin a spus că CJ Suceava a cerut Ministerului Sănătăţii Publice o opinie ştiinţifică asupra acestei cereri.„Un magazin nu-şi găseşte locul acolo. Şi Consiliul Medical al spitalului s-a pronunţat în acest fel”, a spus Agoutin.     Într-o altă conferinţă de presă, consilierul judeţean liberal Bogdan   Cristache a spus că nici PNL nu susţine înfiinţarea unui supermarket în curtea spitalului.El a declarat că trebuie făcut un studiu de oportunitate privind înfiinţarea celor două centre de sănătate mintală.„Trebuie să vedem dacă această investiţie în centre de sănătate mintală este oportună, iar dacă da, să fie făcut un studiu de fezabilitate şi un proiect de finanţare din fonduri structurale”, a spus Cristache.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD şi PNL Suceava nu vor supermarket la Spitalul de Urgenţă.
 Vizualizări articol: 580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD şi PNL Suceava nu vor supermarket la Spitalul de Urgenţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sorbet amar de portocale 6 porţii – 20 minute + 3 ore la congelator4 portocale 250g zahăr600ml apă3 linguri Campari roşu2 albuşuri Tăiaţi coaja de portocale în fâşii şi puneţi-le la fiert în apă cu zahăr. Trebuie să fiarbă 10 minute, la... Citeşte