Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 mar 2008 - Anul XIII, nr. 62 (3743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din bască în poşetă

Prodan spune că voturile date PD-L vor ajunge în poşeta Elenei Udrea

Vineri, 14 Martie 2008 (17:33:19)
Preşedintele interimar al PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, a solicitat liberalilor care au părăsit această formaţiune politică pentru a se înscrie în PD-L să continue să voteze cu PNL, considerând că în acest mod voturile lor nu se vor pierde şi nu vor ajunge în „poşeta Elenei Udrea”. Afirmaţia a fost făcută după ce preşedintele PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a făcut apel la electoratul liberal să nu voteze cu PNL, pe motiv că voturile vor ajunge „în basca lui Ion Iliescu”.„De bine, de rău Ion Iliescu, spre deosebire de Traian Băsescu, ştie ce să facă cu acele voturi din bască. Dar alt mesaj vreau să-i transmit domnului Flutur şi tuturor liberalilor plecaţi în PD-L. Şi anume, să voteze în continuare cu PNL”, a declarat Tiberiu Prodan. El a adăugat că voturile acordate PNL vor rămâne la acest partid, şi nu se vor pierde, aşa cum încearcă să insinueze liderul PD-L Suceava. „Cei din PD-L ar trebui să voteze cu PNL, astfel încât votul lor să nu ajungă în poşeta doamnei Elena Udrea, care va face trafic şi troc cu aceste voturi”, a mai spus Prodan.În acelaşi timp, preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Angela Zarojanu, consideră că liderii PD-L Suceava fac declaraţii cât se poate de „bombastice”, atunci când anunţă că intenţionează să facă o campanie electorală curată, dar şi când invită electoratul de dreapta să voteze cu PD-L. În opinia liderului PNL Suceava, pentru modul în care acţionează PD-L se potrivesc versurile lui Tudor Arghezi „El se jură că nu fură/ Dar l-am prins cu raţa în gură”, în condiţiile în care liderii acestei formaţiuni politice „una spun şi alta fac”.Zarojanu a spus că electoratul ar trebui să cunoască „originea” PD-L, un partid care la origini are o doctrină de stânga, şi care acum încearcă să se declare de dreapta.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prodan spune că voturile date PD-L vor ajunge în poşeta Elenei Udrea.
 Vizualizări articol: 639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prodan spune că voturile date PD-L vor ajunge în poşeta Elenei Udrea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sorbet amar de portocale 6 porţii – 20 minute + 3 ore la congelator4 portocale 250g zahăr600ml apă3 linguri Campari roşu2 albuşuri Tăiaţi coaja de portocale în fâşii şi puneţi-le la fiert în apă cu zahăr. Trebuie să fiarbă 10 minute, la... Citeşte