Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 nov 2007 - Anul XII, nr. 272 (3645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

FOTBAL PE PÂINE

O atmosferă caldă, tovărăşească

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În săptămâna meciului cu Bulgaria, cea mai interesantă ştire despre echipa naţională a fost vizita pe care lotul a făcut-o familiei regale. Mai nimic despre fotbal, puţin despre Mutu şi accidentarea sa picată la ţanc (au luat-o alţii înaintea bulgarilor!), laconic despre formula de echipă şi cam atât. Parcă şi schimbarea de "look" a lui Cristi Chivu a trecut neobservată. Se pare că aceasta a adus cu sine şi o schimbare de "luck", jucătorul nostru intrând în ritmul just la echipa de club.

Larma obişnuită din jurul unei partide oficiale lipseşte, aş spune chiar că mi-e dor de ea, dar nu îndrăznesc... În astfel de situaţii, tensiunea înseamnă miză, miza înseamnă risc, iar noi am refuzat să ni-l mai asumăm în ultimul moment. Altminteri vizita de care pomeneam la început nici n-ar mai fi avut loc. În loc de palat, Piţi i-ar fi baricadat pe băieţi în cetate. Apropo de selecţioner, acesta n-a consumat pişcoturi şi şampanie cu majestăţile, având probabil o mai veche alergie la regi. Unele ştiri l-au dat răcit, altele l-au dat supervizor al selecţionabililor în restanţa Steaua-Pandurii. Uşor ireverenţioasă atitudine, mai ales că în urmă cu ceva timp fusese prezent la o manifestare eminamente politică, la care organizatorii şi-au cam făcut imagine pe spinarea sa. De data asta, în mod normal lucrurile ar fi trebuit să stea un pic invers, adică imaginea tricolorilor să fi avut de câştigat. Nefiind sigur, am pus o întrebare  pe blogul lui nea Ion Iliescu, dar deocamdată m-a băgat la "awaiting moderation". Şi eu care credeam că s-a abolit pedeapsa cu cenzura...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O atmosferă caldă, tovărăşească.
 Vizualizări articol: 559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O atmosferă caldă, tovărăşească0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei